Amanda Seyfried geeft toe dat ze deze filmrol graag opnieuw zou doen

Amanda Seyfried geeft toe dat ze deze filmrol graag opnieuw zou doen
Amanda Seyfried geeft toe dat ze deze filmrol graag opnieuw zou doen
Anonim

Actrice Amanda Seyfried heeft in talloze films gespeeld sinds ze haar debuut maakte in de hit Mean Girls, met in de hoofdrol de domme Karen naast Lindsay Lohan. Maar als ze terugkijkt op haar eerdere optredens, geeft Seyfried toe dat er één belangrijke rol is die ze heel graag zou willen overnemen.

Tijdens een interview voor Variety's Actors on Actors-serie, onthulde Seyfried dat ze haar rol als Cosette in de film Les Mi serables uit 2012 graag opnieuw zou spelen vanwege de moeilijkheid die ze had om live te zingen.

Ze bekende: "Ik wou dat ik Les Mis helemaal opnieuw kon doen, omdat het hele live-zangaspect gewoon - ik heb er nog steeds nachtmerries over." De actrice leek haar eigen ergste criticus te zijn, omdat ze beweerde dat haar zang in de film onvoldoende was.

Terwijl ze haar stem voor de film beschreef, zei ze: "Ik was erg zwak. Ik kan het niet - zo'n spijt!"

Seyfried denkt dat ze de rol van Cosette nu veel beter kan spelen, omdat ze sindsdien meer heeft gewerkt aan het trainen van haar stem. Ze legde uit dat ze specifiek bezig was met haar "vibrato, die gewoon helemaal verloren was."

De regisseur van de film, Tom Hooper, vond het essentieel dat de cast, waaronder sterren als Anne Hathaway, Hugh Jackman en Russell Crowe, de nummers live op de set zingt, aldus MTV. Dit was de eerste keer dat dit ooit werd gedaan in een filmmusical - voorheen namen de acteurs hun liedjes afzonderlijk op en luisterden ze gewoon mee naar de opname op de set om deze later toe te voegen.

Destijds legde Hooper uit: "Het hele gevoel dat het personage het nummer produceert, in plaats van dat het personage het nummer volgt, verandert het medium van de muziek volledig", eraan toevoegend: "Het is verbazingwekkend hoeveel meer visceraal en hoeveel reëler het is."

Aanbevolen: