Miranda Cosgrove geeft toe dat ze probeerde Jennette McCurdy te overtuigen om mee te doen aan de 'iCarly'-reboot

Miranda Cosgrove geeft toe dat ze probeerde Jennette McCurdy te overtuigen om mee te doen aan de 'iCarly'-reboot
Miranda Cosgrove geeft toe dat ze probeerde Jennette McCurdy te overtuigen om mee te doen aan de 'iCarly'-reboot
Anonim

Terwijl de premièredatum van de iCarly-reboot gestaag nadert, houden Miranda Cosgrove (Carly Shay) en de rest van de belangrijkste castleden steeds dichter bij elkaar. Deze week ging ze zitten met E! Nieuws om de beslissing van Jennette McCurdy om niet deel te nemen aan de serie te bespreken, en hoe Sams karakterstatus op het scherm zal worden behandeld.

Samen met Cosgrove zijn Nathan Kress (Freddie Benson), Jerry Trainor (Spencer Shay) en Noah Munck (Gibby) klaar om hun rol opnieuw op te nemen in de aanstaande reboot. De populaire Nickelodeon-show werd van 2007 tot 2012 op het netwerk uitgezonden.

Toen de reboot voor het eerst werd aangekondigd, wilden fans de hele bende weer bij elkaar zien. McCurdy, die Sam Puckett speelde in de originele show, weigerde echter deel te nemen aan de serie, ondanks dat hij naar verluidt werd benaderd door de voormalige cast en crew.

Zelfs Cosgrove probeerde zelf McCurdy aan boord te krijgen. Tijdens het interview onthulde de 28-jarige actrice dat ze persoonlijk contact had opgenomen met McCurdy en haar aanspoorde om deel te nemen aan de iCarly-revivalserie.

"We hebben haar allemaal apart gebeld en we wilden echt dat ze er deel van uitmaakte, maar tegelijkertijd ben ik blij voor haar omdat ik weet dat haar leven haar in een andere richting heeft gebracht en dat ze geniet echt van wat ze nu doet, "zei Cosgrove. "Dus ik denk dat we allemaal hebben gedaan wat we waarschijnlijk moesten doen."

In maart vertelde McCurdy waarom ze ervoor koos om te stoppen met acteren, door te zeggen dat haar overleden moeder haar dwong om het beroep uit te oefenen.

"Ik heb op veel manieren een hekel aan mijn carrière", legde de voormalige actrice uit in haar Empty Inside-podcast. "Ik voel me zo onvervuld door de rollen die ik speelde, en het voelde alsof het de meest goedkope, gênante was…"

In een recent interview met Entertainment Weekly vertelde Cosgrove de outlet dat het personage van Sam zal worden genoemd in de reboot en dat haar afwezigheid aan het publiek zal worden uitgelegd.

"Zeker, we raken veel aan de hele relatie met Sam, en waar Sam is in de pilot-aflevering", vertelde ze. "En dan noemen we haar het hele seizoen een beetje, dus dat zullen we zeker in de show uitleggen."

De iCarly-rebootserie zal ook andere fanfavorieten uit de originele show bevatten, waaronder Reed Alexander (Nevel Papperman), Danielle Morrow (Nora Dershli), Mary Scheer (Mrs. Benson) en meer. Daarnaast maken we kennis met nieuwe personages, zoals Harper (Laci Mosley) en Millicent (Jaidyn Triplett), in de serie.

Eerder deze week heeft Paramount+ de eerste officiële trailer van de nieuwe revival-serie uitgebracht. De reboot zal bestaan uit 10 afleveringen die wekelijks in première gaan op het streamingplatform.

De nieuwe serie begint 10 jaar na de gebeurtenissen in de laatste aflevering. Ook zal het verhaal Carly volgen op volwassen leeftijd, proberend door het leven te navigeren en terug te keren naar het internet om haar populaire webshow terug te brengen.

De herstart van iCarly gaat op 17 juni in première op Paramount+.

Aanbevolen: