Kanye West's voormalige lijfwacht geeft toe dat hij nooit meer voor hem zou werken Kanye v alt Kim Kardashian ook lastig

Inhoudsopgave:

Kanye West's voormalige lijfwacht geeft toe dat hij nooit meer voor hem zou werken Kanye v alt Kim Kardashian ook lastig
Kanye West's voormalige lijfwacht geeft toe dat hij nooit meer voor hem zou werken Kanye v alt Kim Kardashian ook lastig
Anonim

Kanye West wordt al lang beschouwd als een polariserende beroemdheid, en in een recent interview op de Hollywood Raw-podcast gaf zijn voormalige lijfwacht Steve Stanulis toe dat zijn ervaringen met de Ye-rapper volledig negatief waren.

Stanulis heeft enkele belachelijke regels uitgewerkt die Kanye zijn entourage dwong te volgen, en voegde eraan toe dat hij de "behoeftigste" en "humeurigste" beroemdheid is waarvoor hij ooit heeft gewerkt. Het lijkt erop dat Kim Kardashian-West het er echt mee eens is, omdat bronnen zeggen dat zelfs zij nu wat ruimte nodig heeft van haar 'beheersende' echtgenoot.

Kanye's voormalige lijfwacht zegt dat hij gekke regels heeft

Toen Kanye's voormalige lijfwacht Steve Stanulis sprak met Dax Holt en Adam Glyn van de Hollywood Raw-podcast, legde hij een aantal "belachelijke regels" uit die hij moest volgen.

“Hij wilde dat je 10 passen achter hem bleef in een stadsstraat”, onthulde Stanulis. het zou al gebeurd zijn."

Tijdens zijn eerste werkdag schreeuwde Kanye tegen Stanulis omdat hij niet vooruit had gebeld om erachter te komen op welke knop hij moest drukken in de studiolift, omdat de rapper weigerde zelf op de knop te drukken.

"Dus ik zei 'kijk bro, we kunnen dit op drie manieren doen. Eén, je zou me kunnen vertellen op welke knop ik moet drukken, en nu weet ik het. Twee, je zou op de knop kunnen drukken, en ik Ik zal zien op welke je drukt, zodat ik het weet. Of drie, je kunt hier de hele dag zitten en me vertellen hoe belangrijk je tijd is en we gaan nergens heen.’"

Kanye is de meest behoeftige beroemdheid en een nachtmerrie om voor te werken

Stanulis zei verder dat Kanye "een van mijn minst favoriete mensen was om mee te werken in de loop van de tijd."

Tijdens de Name That Celeb-game van de podcast voegde hij eraan toe dat Kanye de meest behoeftige en humeurigste beroemdheid was waarvoor hij ooit had gewerkt en dat hij nooit meer met hem zou werken.

Zelfs Kim heeft ruimte nodig van haar man

Volgens Us Weekly wil zelfs Kim Kardashian-West weg van haar man.

Een bron onthulde dat de rapper zijn deel niet doet bij het opvoeden van hun vier kinderen, en dat zijn "super-controlerende" persoonlijkheid Kim het gevoel geeft "alsof hij probeert zijn visie op haar leven op te dringen".

"Ze probeert een geweldige moeder te zijn, zich te concentreren op rechtenstudie en haar werkverplichtingen en het is moeilijk om dit allemaal te doen zonder Kanye zoveel mogelijk te helpen", aldus de insider.

Aanbevolen: