Mark Ruffalo en Ryan Reynolds spelen vader en zoon in 'The Adam Project

Inhoudsopgave:

Mark Ruffalo en Ryan Reynolds spelen vader en zoon in 'The Adam Project
Mark Ruffalo en Ryan Reynolds spelen vader en zoon in 'The Adam Project
Anonim

Dat is een vader-zoon duo dat we nooit hadden verwacht te zien!

De acteurs deelden een eerste blik op de film waarin ze vader en zoon spelen. Hoewel ze opgewonden zijn, voelen Marvel-fans zich er een beetje vreemd over, omdat ze alleen "Deadpool and The Hulk" kunnen zien.

Mark Ruffalo deelde een still uit de aankomende Netflix-film waarin hun personages in gesprek zijn. Zijn bijschrift suggereerde dat ze veel tijd doorbrachten als vader en zoon op het scherm. Ryan Reynolds maakte op zijn gebruikelijke manier een epische grap die verwijst naar het superheldenpersonage van Ruffalo, met een gedenkwaardige dialoog van Thor: Ragnarok.

Het Adam-project biedt veel tijdreizen

In de film spelen ook Catherine Keener, Jennifer Garner en Zoe Saldana, die Gamora speelt in het Marvel Cinematic-universum Op de door Mark Ruffalo gedeelde foto lijken de acteurs een intens gesprek. Zijn onderschrift kon echter niet verder van dat idee zijn.

"De kennis van vogels en bijen doorgeven aan mijn zoon in TheAdamProject, @vancityreynolds."

"Hij had duidelijk een beetje moeite om te volgen, omdat ik de olifanten en de kippen gebruikte om te proberen het liefdesverhaal wat meer flair te geven", schreef Ruffalo.

De foto bracht fans in de war, vooral omdat de acteurs een leeftijdsverschil van 9 jaar delen. The Adam Project volgt het personage van Reynolds terwijl hij terug in de tijd reist, samen met zijn 13-jarige zelf. Zijn missie? Om zijn overleden vader te vinden; de enige die kan helpen de toekomst te redden.

Ryan Reynolds deelde meerdere foto's van de sets, waarop de acteurs hun volgende stap bedenken in de nasleep van een auto-ongeluk. Hij maakte ook een epische Hulk-referentie in zijn post op Instagram: "Ik heb ook een vriend van het werk. Maar hoe boos ik hem ook maak, hij blijft even groot."

Ruffalo antwoordde op zijn grap: "Het is moeilijk om boos te worden op mijn zoon." De acteur die bekend staat om het verpesten van Marvel-films door spoilers te delen, liet er ook een vallen voor The Adam Project.

"Je moeder zal erg van streek zijn over haar Subaru", schreef hij, terwijl hij Jennifer Garner tagde. Het is duidelijk dat Ruffalo zich zal herenigen met zijn 13 Going On 30 co-ster die zijn vrouw op het scherm speelt!

Aanbevolen: