Hugh Hefners zoon onthult het moment waarop zijn vader Donald Trump annuleerde

Inhoudsopgave:

Hugh Hefners zoon onthult het moment waarop zijn vader Donald Trump annuleerde
Hugh Hefners zoon onthult het moment waarop zijn vader Donald Trump annuleerde
Anonim

Sommige dingen veranderen gewoon nooit.

In 1990 zette Hugh Hefner Donald Trump op de omslag van zijn tijdschrift, een zeldzaamheid onder mannen.

In het tijdschrift sprak Trump in politieke termen. Zelfs toen berispte hij het systeem omdat het in de war was, althans vanuit zijn gezichtspunt.

"Ik denk dat als dit land vriendelijker of zachter wordt, het letterlijk zal ophouden te bestaan."

In werkelijkheid koelde Trump af in de jaren '90 en werd hij bijna overbodig, waardoor hij veel geld verloor terwijl zijn roem afnam. Trump kan zowel Hugh Hefner als Mark Burnett bedanken omdat ze hem relevant hebben gehouden.

Toen 'The Apprentice' eenmaal was uitgezonden, dook het imago van Trump weer op en plotseling verdiende hij weer miljoenen dankzij de show en de verschillende goedkeuringsdeals die volgden.

Het is misschien moeilijk te geloven, maar Donald was aanvankelijk onzeker over het optreden en beweerde dat reality-tv als onzin werd beschouwd… We raden geld aan.

We weten niet helemaal zeker waar Mark Burnett staat, maar we weten wel dat Hefner voor zijn overlijden niets te maken wilde hebben met Trump en hun vroegere vriendschap.

Dankzij Hef's zoon Cooper weten we het exacte moment waarop het tussen de twee ging.

Het begon met een vriendschap en presidentiële steun

De twee begonnen als goede vrienden en sommige Playmates spraken zelfs goed over de ontmoeting met Trump in het landhuis. Holly Madison was een van degenen die meedeed.

"Ik heb Donald Trump een paar keer ontmoet, maar ik ken hem niet goed of zo. Hij was altijd beleefd en erg aardig."

"Het is een beetje surrealistisch om Donald Trump president te zien worden, omdat ik hem soms op feestjes zag en hem tegen het lijf liep."

In 2006 waren de twee nog steeds erg hecht, zo erg zelfs dat Donald het 'The Apprentice'-team naar het landhuis van Hefner bracht. Surya Yalamanchili herinnert zich de ervaring samen met News Week.

"Na een gesprek bij het haardvuur met Hef gingen we naar de achtertuin, waar tientallen vrouwen, sommigen met bikini's, anderen met konijnenoren en vlinderdasjes, ons team verrasten met een poolparty", schreef Yalamanchili.

"Tegen het einde van de avond bevond ik me in een kleine kring, in gesprek met Trump, Hefner en een andere deelnemer. Met een wrange glimlach keek Trump naar Hefner en zei: 'Het is moeilijk voor mij om te zeggen welke van deze meisjes zijn van jou en welke van mij.'"

Zelfs tijdens de vlucht van Trump leek Hefner aan zijn zijde te staan en deze verklaring af te geven: "Christelijke kruistocht om alle seksuele activiteit te elimineren die niet leidt tot voortplanting."

"In plaats daarvan nomineerden de kiezers Donald Trump, een driemaal getrouwde New Yorkse ondernemer die ooit de Miss USA-verkiezing bezat, boven Cruz, de zoon van een dominee", schreef Hefner."Het is een teken van de enorme veranderingen in de 'familiewaardenpartij' en het bewijs van… een seksuele revolutie in de Republikeinse Partij."

Het zou echter allemaal veranderen zodra Donald het overnam.

Hefners zoon zegt dat zijn vader spijt heeft

Plotseling, na Donalds verkiezingsoverwinning, verdween Hefner van zijn zijde. Fans merkten een cruciaal moment op, namelijk dat Hefner een essay van de Playboy-website verwijderde. Het werd niets dan spijt van Hefner, vooral gezien het feit dat Donald op de omslag van het tijdschrift stond.

De vriendschap was verbroken en Hef's zoon Cooper zou via Twitter de redenering toelichten, met een cluster van tweets.

Het lijkt erop dat de kern van het probleem de tegenstrijdige politieke opvattingen waren, vooral als het ging om bepaalde gevoelige onderwerpen, zoals het homohuwelijk. Hefner was altijd een groot voorstander geweest, zelfs voordat de gesprekken plaatsvonden.

"Ja, er zijn lifestyle-componenten in Playboy, maar het is echt een filosofie over vrijheid en nu de geschiedenis zich in re altime herha alt, wil ik dat Playboy centraal staat in dat gesprek", zei hij..

Ondanks de harde woorden waren fans verrast dat Trump nooit een verklaring teruggaf, vooral gezien zijn constante gebruik van het sociale-mediaplatform Twitter.

Trump heeft nooit gereageerd

Wat een grote verrassing was, hield Trump de zaken stil na de verklaring van Hefners zoon.

Na het overlijden van Hefner besloot Donald ook geen verklaring af te geven. Het was duidelijk dat de relatie verbroken was en niet meer te repareren was, ondanks de hechte band die ze in het verleden hadden.

Er was zeker nog steeds een factor van respect van Trump's kant, gezien alle kansen die Hefner hem door de jaren heen heeft geboden, vooral toen hij down was.

Het was maar goed dat Trump zweeg, als hij die denkwijze nu maar voor een paar andere situaties had kunnen gebruiken…

Aanbevolen: