Ryan Reynolds zegt dat 'The Adam Project' een grote Marvel-reünie is

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds zegt dat 'The Adam Project' een grote Marvel-reünie is
Ryan Reynolds zegt dat 'The Adam Project' een grote Marvel-reünie is
Anonim

Ryan Reynolds' tweede samenwerking met regisseur Shawn Levy heeft een met sterren bezaaide cast, van wie velen Marvel-alumni zijn. De acteur deelde foto's en stills van achter de schermen van de aankomende film en moedigde zijn crew en Netflix aan voor het neerzetten van iets ongelooflijks.

In de film spelen ook Mark Ruffalo, zijn 13 Going on 30 co-ster Jennifer Garner, Zoe Saldana en anderen, en Reynolds zou zeker erkennen dat de film een grote oude Marvel-reünie was. Deadpool is nog niet overgestoken naar Guardians of the Galaxy of heeft nog niet naast The Hulk gevochten, maar The Adam Project brengt daar verandering in!

Ryan Reynolds vierde de Marvel-reünie

Mark Ruffalo en Ryan Reynolds spelen niet alleen vader en zoon in The Adam Project, maar hun personages zijn ook getrouwd met Marvel-superhelden!

Jennifer Garner, die de titulaire superheld speelde in Elektra (2005), speelt Ruffalo's vrouw op het scherm, terwijl Gamora, ook bekend als Zoe Saldana, de betere helft van Reynolds is.

In zijn Instagram-bericht schreef de acteur: "Gamora, Elektra, The Hulk, Deadpool en de jongen die uiteindelijk Deadpool zal spelen als ik in een doos kruip en in een skelet verander. Als TheAdamProject een fractie is zo mooi, grappig en wild als het was om te fotograferen, dan denk ik dat we echt iets voor elkaar hebben gekregen."

De acteur bedankte Netflix en zijn 'filmische soulmate' oftewel regisseur Shawn Levy, en zijn hele crew voor de film 'die het schip vier dagen eerder dan gepland naar de haven bracht'.

Mark Ruffalo deelde zijn ervaring in een commentaar: "Het was geweldig om je vader te spelen, maar ik hou van je als een broer. Ik heb zo'n geweldige tijd gehad…"

Directeur Shawn Levy deelde zijn eigen set BTS-afbeeldingen op zijn Twitter-account, en een van hen ziet Mark Ruffalo en Jennifer Garner samen…na 17 jaar!

In de sciencefictionfilm speelt Ryan Reynolds Adam Reed en reist hij terug in de tijd om zijn vader (Ruffalo) te vinden, een briljante natuurkundige die de sleutel heeft om de wereld te redden. Reynolds wordt vergezeld door zijn 13-jarige zelf (gespeeld door W alter Scobell), en het is onnodig om te zeggen dat ze niet zo goed met elkaar overweg kunnen.

Catherine Keener speelt een antagonist die een soort belangrijke technologie heeft gestolen waarnaar Adam op zoek is, terwijl Jennifer Garner zijn moeder in de film speelt. The Adam Project werd gefilmd in Reynolds' geboorteplaats Vancouver en staat gepland voor een release op Netflix in 2021/2022!

Aanbevolen: