Jennifer Garner morst op de emotionele rol van Ryan Reynolds in 'The Adam Project

Inhoudsopgave:

Jennifer Garner morst op de emotionele rol van Ryan Reynolds in 'The Adam Project
Jennifer Garner morst op de emotionele rol van Ryan Reynolds in 'The Adam Project
Anonim

Ryan Reynolds zal fans aan het huilen maken in The Adam Project !

Jennifer Garner is de nieuwste beroemdheid die samen met Jimmy Fallon in The Tonight Show verschijnt! De acteur verscheen virtueel in de talkshow om haar nieuwe film Yes Day te promoten, en de eerste blik heeft fans 13 Going On 30-vibes gegeven.

De acteur speelt ook samen met haar voormalige co-ster Mark Ruffalo en Ryan Reynolds in de aankomende film van Shawn Levy, The Adam Project. Ze speelt de rol van Reynolds' moeder in de tijdreis-saga!

The Adam Project heeft onlangs de opnames afgerond en zal Reynolds zien als het titulaire personage. Hij reist samen met zijn 13-jarige zelf terug in de tijd om zijn vader (Mark Ruffalo) te vinden, een briljante natuurkundige die de sleutel heeft om de wereld te redden.

Jennifer Garner vraagt fans om weefsels gereed te houden

In de film, die wordt omschreven als een grote Marvel-reünie, spelen ook Zoe Saldana, W alter Scobell en Catherine Keener. In het interview met Fallon onthulde Jennifer Garner hoe anders de rol van Ryan in de film is, deze keer!

"We zijn allemaal gewend om om Ryan te lachen," legde ze uit, eraan toevoegend "maar houd gewoon een doos tissues klaar…"

De acteur voegde eraan toe: "Hij gaat je hart eruit scheuren en het aan je voeren. Hij is een moordenaar."

Ervan uitgaande dat dit het teken is voor 'emotioneel', zal het interessant zijn om te zien hoe de Deadpool-acteur een personage aanpakt dat anders is dan alles wat hij de afgelopen tijd heeft gedaan.

Garner vertelde ook hoe "comfortabel" de aanwezigheid van haar voormalige co-ster, Mark Ruffalo, haar tijdens het filmproces maakte. Het Adam Project markeert de reünie van de 13 Going on 30 co-sterren na meer dan tien jaar!

"Het was meteen zo comfortabel en er was zoveel vertrouwen", zei Garner over haar echtgenoot op het scherm.

"Er gaat gewoon niets boven mensen al heel lang kennen. Ik vond het gewoon heerlijk om weer bij Mark te zijn."

Mark Ruffalo is onlangs herenigd met Jennifer Garner tijdens het filmen in Vancouver, Canada, en ze verrasten hun fans met een achterstallige terugkeer naar de film. De MCU-acteur verwees ook naar Razzles, een populair snoepje uit de rom-com van 2004 en vroeg fans waar hij ze in Canada kon vinden.

Aanbevolen: