Lana Condor onthult waarom ze nooit met 'To All The Boys' co-ster Noah Centineo is uitgegaan

Lana Condor onthult waarom ze nooit met 'To All The Boys' co-ster Noah Centineo is uitgegaan
Lana Condor onthult waarom ze nooit met 'To All The Boys' co-ster Noah Centineo is uitgegaan
Anonim

Nu de To All The Boys-filmtrilogie ten einde loopt, hebben sommige fans zich afgevraagd waarom Lana Condor en Noah Centineo nooit in het echt hebben gedate. Hun authentieke chemie op het scherm als liefdesbelangen in de hele serie v alt niet te ontkennen voor de gemiddelde kijker. Condor legde onlangs echter uit waarom het nastreven van een romantische relatie met haar tegenspeler de franchise zou hebben verpest.

"We houden heel vriendschappelijk van elkaar en er is echte liefde, maar ik denk dat in een alternatief universum - ik kan het me niet eens voorstellen - als we zouden zijn uitgegaan, ik denk dat het geruïneerd zou zijn de films", vertelde Condor, die Lara Jean Song Covey in de films speelt, aan Entertainment Tonight.

Condor onthulde eerder dat ze gevoelens had voor haar costar, maar ze beloofden hun relatie platonisch te houden. Als ze zouden daten en uit elkaar gaan, zou het voor haar ondoorgrondelijk zijn om met een ex te werken.

Lara Jean Song Covey en Peter Kavinsky dansen samen
Lara Jean Song Covey en Peter Kavinsky dansen samen

"Je kijkt naar films zoals Twilight waar de hoofdrolspelers [Kristen Stewart en Robert Pattinson] aan het daten waren en toen gingen ze uit elkaar in het midden van de films," zei ze. “Ik kon me niet eens voorstellen om in een romantische setting met een ex te werken. Dat klinkt als een echte nachtmerrie."

"Het is een letterlijk wonder dat we allemaal nog steeds zoveel liefde voor elkaar voelen", vervolgde ze. "Want als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt en je hele werelden samen veranderen, kan er veel gebeuren.”

Centineo, die Peter Kavinsky speelde, deelde soortgelijke gedachten over de kwestie. Hij onthulde dat hij professionaliteit wilde behouden tijdens het filmen van To All the Boys. Bovendien deelde hij mee dat vanaf het begin een sterke vriendschap met Condor vormen de beste optie was.

“Uiteindelijk is het een baan. Dit is een beroep en het is belangrijk om een hoog niveau van professionaliteit te hebben wanneer je naar je werk gaat, "zei hij. "Ik denk dat het voor Lana en mij heel natuurlijk was om ons te vestigen in een plaats van vriendschap. We hebben elkaar terug vanaf de eerste dag dat we elkaar ontmoetten."

Lara Jean Song Covey en Peter Kavinsky zittend op een bankje onder een boom
Lara Jean Song Covey en Peter Kavinsky zittend op een bankje onder een boom

"De manier waarop ons leven een time-out had, we gingen door soortgelijke dingen in relaties in ons leven", vervolgde hij. "Dus vanaf dag 1 is het zo gegaan."

Centineo zei verder dat zijn vriendschap met Condor hen de afgelopen vier jaar hielp om een goede werkrelatie te behouden.

"Het hebben van die platonische connectie - elkaars rug hebben - terwijl we dit zeer organische natuurlijke niveau van chemie met elkaar hebben, heeft ons alleen op de lange termijn geholpen", zei hij.

“Dit is vier jaar samenwerken. Dus je kunt niet echt een vriendschap met iemand hebben als lust in de weg staat. En wie weet wordt het op een gegeven moment lelijk.”

Het laatste deel in de serie, To All the Boys: Always and Forever, kan worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: