Lana Condor weegt op die sleutelscènes uit 'To All The Boys 3

Inhoudsopgave:

Lana Condor weegt op die sleutelscènes uit 'To All The Boys 3
Lana Condor weegt op die sleutelscènes uit 'To All The Boys 3
Anonim

'To All The Boys' is net afgelopen, en fans zijn in hun gevoelens. Als je de filmtrilogie op Netflix hebt gezien, zal het je niet verbazen dat hoewel deel drie minder dan 24 uur geleden werd uitgebracht, het niet lang heeft geduurd voordat de fandom alles af had.

De ster van de serie is Lana Condor, die Lara Jean Covey speelt. Ze heeft haar karakter vergeleken met een moderne Bridgerton, en met de romantische connectie die ze deelt met Noah Centineo als Peter Kavinsky, snappen we het helemaal. Nu laat Lana details los over enkele belangrijke scènes in de conclusie van de trilogie.

Lana weet precies welke momenten fans het hardst zullen raken, omdat het dezelfde momenten zijn die voor haar het meest emotioneel waren om te filmen. Lees verder voor haar kijk op de grootste tranentrekkende scènes van de film, maar pas op: spoliers vooruit!

De trouwscène was hartverscheurend

Natuurlijk heeft het derde deel van de serie 'To All The Boys' een bruiloft. We zullen niet zeggen WHOSE bruiloft, maar het was een belangrijk moment waarbij meerdere hoofdpersonen betrokken waren, dus voor Lana was het een enorm sentimenteel onderdeel van het afronden van de filmervaring.

Ze twitterde dat ze, net als haar karakter, een persoon is die dingen heel dicht bij haar hart houdt - en de ervaring van de huwelijksscène is iets waar ze de rest van haar leven aan zal vasthouden. Aw!

Lana vertelde Jimmy Fallon gisteravond dat het opnameproces voor scènes als deze bitterzoet was: "Er is een regel in deze film die zegt: 'Ik wist niet dat ik me zo blij en zo verdrietig tegelijk kon voelen'. ' legde ze uit, Lara Jean's stem lenend om zich weer uit te drukken. "Dat is precies hoe ik me voel."

Niets overtreft het zustermoment

De band tussen de Covey-zussen is net zo speciaal voor fans als de romantische relaties van Lara Jean in 'To All The Boys', dus het is geen verrassing dat een zusterscène dit weekend harten breekt in de fandom. Als dit bekend in de oren klinkt, staat Lana voor je klaar!

Misschien is het de echte connectie tussen Lana en haar medeacteurs die hun relaties zo lief maakt op het scherm! Hoe dan ook, duizenden fans delen de gevoelens met deze actrice, die ook tweette hoe deze Valentijnsdag gaat verlopen:

Aanbevolen: