To All The Boys 3': Lana Condor en Noah Centineo reageren op de trailer

Inhoudsopgave:

To All The Boys 3': Lana Condor en Noah Centineo reageren op de trailer
To All The Boys 3': Lana Condor en Noah Centineo reageren op de trailer
Anonim

De eerste twee films draaiden om de brieven van Lara Jean Covey aan de vele liefdes van haar leven, en onderzochten later haar relatie met Peter Kavinsky en John Ambrose, en vernauwden het tot Peter als de uitverkorene! Nu de middelbare school bijna achter de rug is, zal de nieuwe film het verliefde stel zien navigeren door hun toekomst met toelating tot de universiteit die hen dreigt uit elkaar te halen.

Netflix heeft de nogal lange To All The Boys 3-trailer uitgebracht, die fans een kijkje geeft in … vrijwel alles wat in petto heeft. Natuurlijk moesten Lana Condor en Noah Centineo een reactievideo delen.

The Trailer Reveal

De trailer begint met Lara Jean FaceTiming Peter van haar reis naar Korea, waar ze tijd doorbrengt met haar zussen Margot en Kitty. De videomontage volgt de Coveys terwijl ze winkelen, door de straten van Seoul slenteren en een beetje karaoke doen. Lana vertelde dat ze de scène om 4 uur 's ochtends in Korea moest filmen, en dat "het brutaal was".

De trailer laat zien hoe de brief van Lara Jean leidde tot haar romance met Peter met de bruine ogen! Het stel ziet er net zo verliefd uit als de vorige films, (misschien een tikkeltje meer?) en Peter K. wint het schattigste "promposal" van het jaar, zoals aangekondigd door Noah. Pannenkoeken zijn echt de weg naar het hart van een meisje.

Lara Jean en Peter hebben besloten om samen naar Stanford te gaan (zoals elke andere Netflix-romcom ooit), maar ze verandert van gedachten na de laatste schoolreis naar New York City. Ze wordt verliefd op NYC, wat suggereert dat ze NYU of Columbia zou kunnen overwegen… maar hoe zit het met Peter?

"Een van de grootste prestaties van mijn hele carrière, en ik had er niets mee te maken, maar ik ga ervoor, was dat het Empire State Building in onze kleuren werd verlicht voor de film, " Lana gedeeld tijdens de New Yorkse scènes."Het was wild. Het was te gek", voegde Noah eraan toe.

De trailer laat doorschemeren dat Lara Jean haar neiging om in New York te studeren met Peter deelde, en op een gespannen moment kondigt hij aan: "We weten allebei wat 3000 mijl met ons zou doen."

Lana deelde ook haar favoriete kus tot nu toe! "Van alle kussen in de films, denk ik dat mijn favoriet die afstudeerkus is. Het is zo, gewoon blij!"

De trailer eindigt met de grote onthulling van Lara Jean, een grote spoiler die de schrijvers hadden kunnen weglaten, maar om onbekende redenen niet hebben gekozen. Ze komt niet in Stanford en deelt het nieuws op de laatste momenten met Peter.

"Deze trailer laat zien dat het een grotere film is", zei Lana, terwijl Noah eraan toevoegde: "Er zijn zoveel van ons, onze vrienden, je familie, iedereen die samenkomt."

"Ik vind het ook geweldig dat er veel K-pop is!" Lana concludeerde.

Aanbevolen: