To All The Boys' Star Lana Condor onthult haar favoriete co-star Kisser en een gênant moment

Inhoudsopgave:

To All The Boys' Star Lana Condor onthult haar favoriete co-star Kisser en een gênant moment
To All The Boys' Star Lana Condor onthult haar favoriete co-star Kisser en een gênant moment
Anonim

Het vervolg op Netflix' succesvolle romantische komedie To All The Boys I've Loved Before werd deze woensdag uitgebracht, dus Lana Condor en haar co-sterren zijn hard aan het werk geweest om de langverwachte follow-up te promoten. De persreis voor To All The Boys: P. S. I Still Love You heeft veel insiderdetails over de film en de hoofdlijnen onthuld, waaronder Lana's mening over wie de betere kusser was - Jordan Fisher of Netflix-hartbreker Noah Centineo.

Lana herinnerde zich ook een vernederende fanervaring waar ze last van had sinds de release van de originele film, en gaf toe dat haar stijgende sterrendom haar er niet van weerhield een geobsedeerde fan te zijn van haar eigen favoriete beroemdheden.

Lana probeert het zoenvermogen van haar medesterren te rangschikken

Noah Centineo's rollen in Netflix-romcom's zoals To All The Boys I've Loved Before, Sierra Burgess Is A Loser, The Perfect Date en SPF 18 hebben hem de afgelopen jaren geholpen een grote hartenbrekerstatus te bereiken bij fans, maar in Aan alle jongens: P. S. I Still Love You, Lana Condor's personage Lara Jean worstelt om te kiezen tussen Noah's Peter Kavinsky en Jordan Fisher's John Ambrose.

Tijdens een radio-interview met SiriusXM's Hits 1 werd Lana gevraagd welke van haar co-sterren de beste kusser was, waarmee ze een belangrijke vraag beantwoordde die werd gesteld door fans van zowel Noah als Jordan.

"Ik heb Noah meer gekust, net zoals ik dat in het algemeen heb gedaan", verklaarde ze, voordat ze Jordan een groot compliment gaf over zijn To All The Boys-rivaal. "Jordanië heeft betere lippen. "Ze zijn groot, ze zijn als pluche."

Ze beweerde dat het "de meest onmogelijke vraag was om te beantwoorden" en zei dat ze "letterlijk niet kan" kiezen, maar Lana faalde om Noah te complimenteren zoals ze Jordan deed.

Haar gênante ontmoeting met fans in de sportschool

Tijdens de aflevering van The Late Late Show met James Corden op maandag onthulde Lana dat haar bekendheid van To All The Boys negatieve gevolgen heeft gehad en heeft geleid tot een bijzonder gênante ontmoeting met fans.

Ze vertelde Corden dat ze zich vroeger kon uitkleden en van een saunasessie kon genieten na haar gymtrainingen, maar nu ze erkend wordt als een beroemdheid, kan ze die luxe niet betalen.

"Ik was aan het trainen, en het was misschien vier dagen nadat de film uitkwam, en ik was aan het trainen en toen ging ik de sauna in, net zo naakt als je doet nadat je hebt gesport. En ik zat daar en toen hoorde ik ineens alleen maar gekrijs en de deur scheurt open en het is een groep meisjes die me aanrennen, "zei ze. "En ze renden naar binnen en ze waren als, 'Oh, mijn God, je bent Lara Jean!'"

Ze voegde eraan toe dat de ervaring "een hele grote wake-up call" was en liet haar zeggen: "Ik weet niet of ik dat meer kan doen."

Ze is ook een geobsedeerde fangirl geweest

Lana's status als opkomende beroemdheid heeft haar er niet van weerhouden in paniek te raken bij het ontmoeten van haar eigen favoriete beroemdheden, en ze gaf aan Corden toe dat ze David Beckham ooit stalkte in de productenafdeling van een Whole Foods-winkel.

“Ik dacht dat ik zo onopvallend deed en ik weet dat je altijd weet wanneer je gevolgd wordt, dat weet je gewoon. En uiteindelijk keek hij me aan en ik sta achter de tijdschriften… en hij keek me aan en zei: 'Wil je een foto?' Maar nu snap ik het, zoals, 'Oh, niet zo subtiel.'”

Aanbevolen: