Hoeveel verdient Pat Sajak voor het hosten van 'Wheel of Fortune'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Pat Sajak voor het hosten van 'Wheel of Fortune'?
Hoeveel verdient Pat Sajak voor het hosten van 'Wheel of Fortune'?
Anonim

Als het op tv-spelshows aankomt, is er één show die duidelijk de tand des tijds heeft doorstaan, 'Wheel Of Fortune!' De gesyndiceerde gameserie is sinds 1975 in de lucht met gastheer Pat Sajak en Vanna White die geldwaardige catchphrases onthullen, en dit al 45 jaar! Aangezien de show al zo lang in de lucht is, is het de langstlopende spelshow in de televisiegeschiedenis geworden, een prestatie die ze samen met 'The Price Is Right' en 'Jeopardy!' hebben, wat een van de vele weinig bekende feiten over de spelshow is.

Ondanks dat Vanna White dacht dat ze de baan niet zou krijgen, zijn zij en Pat Sajak twee van de meest bekende presentatoren op televisie geworden, wat bewijst dat het paar een behoorlijk legendarisch duo is. Sajak is sinds het begin het gezicht van de serie, waardoor velen van ons zich afvragen hoeveel de presentator van de spelshow verdient! Hoe ziet Pats salaris eruit? Laten we het uitzoeken!

Pat Sajak 'Wheel Of Fortune' Salaris

Pat Sajak Rad van Fortuin
Pat Sajak Rad van Fortuin

Pat Sajak is zeker een naam waar je al eerder van hebt gehoord! De host van 'Wheel Of Fortune' is een begrip geworden, en terecht. Het succes van de spelshow, die al sinds 1975 in de lucht is, heeft ervoor gezorgd dat het de langstlopende gameserie in de televisiegeschiedenis is geworden, een prestatie die ze samen met een select aantal andere iconische programma's hebben behaald. Pat, die de primaire gastheer is, wordt vergezeld door de legendarische letterbordkoningin zelf, Vanna White!

De twee werken al vanaf het allereerste begin samen, wat bewijst dat chemie echt alles is! Gelukkig voor de twee hebben ze de beste tijd gehad om met elkaar samen te werken en ondertussen goede vrienden en vertrouwelingen te worden. Met 45 jaar op het scherm vragen fans zich nu af hoeveel Pat Sajak per jaar mee naar huis neemt, en we kunnen je verzekeren dat het cijfer schokkend is! Volgens Cheat Sheet verdient de 'Wheel Of Fortune'-host zichzelf maar liefst $ 15 miljoen per jaar.

Pat Sajak Vanna Witte Rad van Fortuin
Pat Sajak Vanna Witte Rad van Fortuin

Dit is een behoorlijk indrukwekkend salaris, en aangezien Pat dit al zo lang doet, is het volkomen logisch dat hij een nettowaarde van $ 70 miljoen heeft vergaard, een van de hoogste voor elke televisiepresentator! Met zo'n hoog salaris en een aantal afleveringen gefilmd op één werkdag, zou Pat $ 300.000 verdienen voor een dag filmen, die tot 6 afleveringen kan omvatten. Dit betekent in wezen dat de gastheer ongeveer $ 52.000 per aflevering verdient en met honderden afleveringen per seizoen is het duidelijk dat Pat echt het grote geld binnenha alt.

Wat betreft co-host Vanna White, de ster brengt $ 35.000 per aflevering op, waardoor White ook een net zo indrukwekkend vermogen van $ 70 miljoen kan vergaren, zegt CelebrityNetWorth. Hoewel het duo heeft gesproken over het stoppen met de show, lijkt het er niet op dat dit snel zal gebeuren, in ieder geval hopen fans dat niet!

Aanbevolen: