Hoeveel verdient Grant Gustin voor 'The Flash'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Grant Gustin voor 'The Flash'?
Hoeveel verdient Grant Gustin voor 'The Flash'?
Anonim

The Arrowverse is een universum met een klein scherm dat door de jaren heen meerdere shows en interessante verhalen heeft verweven. Marvel houdt het misschien op het grote scherm in de arena van het gedeelde universum, maar DC is veel indrukwekkender geweest met wat het op televisie heeft gedaan.

The Flash is al jaren een hoofdbestanddeel van de Arrowverse en op dit moment bloeit de show sinds 2015. Grant Gustin is de ster van The Flash, en terwijl DC meerdere mensen in dienst heeft als de Flash op de groot en klein scherm, Gustin was een opvallende verschijning in de rol. Als zodanig heeft hij bankier gemaakt als de Scarlet Speedster.

Laten we eens kijken hoeveel Grant Gustin verdient om de Flash te spelen!

Hij verdient $ 100.000 per aflevering

Grant Gustin Flash
Grant Gustin Flash

DC heeft veel kritiek op wat ze op het grote scherm doen, maar het v alt niet te ontkennen dat de Arrowverse een enorm succes is geweest op televisie. The Flash is een van de meest populaire kleine schermaanbiedingen van DC, en in de loop van de tijd heeft Flash-ster Grant Gustin een mooi salaris kunnen afdwingen voor zijn tijd in de show.

Volgens Cheat Sheet trekt Gustin momenteel $ 100.000 per aflevering naar beneden voor zijn salaris, wat een indrukwekkend cijfer is. Aangezien The Flash tot meer dan 20 afleveringen per seizoen wordt uitgezonden, is het redelijk om te speculeren dat Gustin elk jaar een paar miljoen verdient met het spelen van de Scarlet Speedster.

Op dit moment is er geen informatie over het salaris dat Gustin al vroeg verdiende. Doorgaans zal het salaris van een artiest toenemen met de populariteit van een show, dus het is mogelijk dat hij in het begin een kleiner salaris verdiende en zich uiteindelijk opwerkte tot het salaris van $ 100.000 waar hij zich momenteel op bevindt.

Interessant is dat Gustins indrukwekkende salaris voor het spelen van de Flash op het kleine scherm tot de top van de hoop in de Arrowverse behoort, maar het is niet helemaal in staat om de persoon die de dingen op de bovenste plek vasthoudt te overschaduwen.

Dit komt net te kort voor het pijlsalaris van Stephen Amell

Stephen Amell Arrow
Stephen Amell Arrow

The Arrowverse kreeg zijn start dankzij het succes van Arrow, en hoewel het in eerste instantie misschien een vreemd idee leek om een hele serie op Green Arrow te baseren, werd deze beslissing een briljante beslissing van DC. Als zodanig is het volkomen logisch dat Arrow-ster Stephen Amell de tophond op het kleine scherm is.

Volgens Cheat Sheet ha alt Stephen Amell momenteel $ 125.000 per aflevering neer op Arrow, wat iets meer is dan wat Grant Gustin verdient op The Flash. Nee, dit is geen enorme loonkloof, maar het toont wel aan dat het netwerk het belang van de prestaties van Amell op Arrow beseft.

Elders in de Arrowverse verdient Supergirl-ster Melissa Benoist $ 75.000 per aflevering om in de show te schitteren. De artiest is nog niet zo lang in de Arrowverse als de andere twee, en dankzij de populariteit van haar show, kan het slechts een kwestie van tijd zijn voordat ze het 6-cijferige cijfer voor haar salaris per aflevering kan halen.

Er is geen informatie over de salarissen van Arrowverse en hoe ze zich afspelen in crossover-evenementen, maar we moeten ons voorstellen dat deze artiesten geen salaris ontvangen om op andere Arrowverse-shows te verschijnen. We hebben tot nu toe een aantal coole crossover-verhalen gekregen en alle betrokkenen moeten dienovereenkomstig zijn gecompenseerd.

De toekomst van de flits

Grant Gustin Flash
Grant Gustin Flash

Zoals we eerder vermeldden, is The Flash een van de meest populaire shows in de Arrowverse, en mensen beginnen zich af te vragen hoe lang de show nog op het kleine scherm te zien is. Momenteel bevindt de serie zich midden in het zevende seizoen, wat op zichzelf al indrukwekkend is.

Volgens Fansided werd bevestigd dat The Flash terugkomt voor een achtste seizoen, wat betekent dat Grant Gustin en de rest van de cast zich kunnen verheugen op het verzilveren van de show voor nog een jaar. Dit moet geweldig nieuws zijn geweest voor het team dat de show tot leven brengt, aangezien televisieshows snel kunnen komen en gaan. Er is geen garantie dat er een seizoen 9 zal plaatsvinden, maar een gegarandeerd achtste seizoen is voorlopig prima.

Hoewel hij nu $ 100.000 verdient, kan Grant Gustin een salarisverhoging krijgen als de show op het kleine scherm doorgaat. Hoewel hij misschien nooit de duizelingwekkende hoeveelheden geld zal verdienen die de cast van Friends verdiende, doet hij het nog steeds redelijk goed voor zichzelf door Barry Allen voor DC te spelen.

Het succes van The Flash heeft de Arrowverse doen groeien en het heeft Grant Gustin ook geholpen zijn vermogen te vergroten.

Aanbevolen: