Hier is hoeveel Kelly Ripa verdient voor het hosten van 'Live! Met Kelly en Ryan

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Kelly Ripa verdient voor het hosten van 'Live! Met Kelly en Ryan
Hier is hoeveel Kelly Ripa verdient voor het hosten van 'Live! Met Kelly en Ryan
Anonim

Kelly Ripa is het gezicht van 'Live! Al geruime tijd bij Kelly &Ryan'! De ster begon voor het eerst samen te werken met wijlen en grote Regis Philbin in 2001. Ripa verving niemand minder dan Kathy Lee Gifford na haar vertrek uit de show. Kelly is nu maar liefst 20 jaar in de show gebleven! Hoewel ze misschien wat ups en downs heeft gehad, vooral als het ging om haar rotsachtige relatie met Michael Strahan, komt Ripa altijd als beste uit de bus.

De actrice heeft nu de afgelopen 4 jaar naast Ryan Seacrest gezeten, met wie ze zo goed kan opschieten, dat Kelly duidelijk maakte dat ze bij 'Live!' werkte. is niets anders dan werken bij 'The Ellen Show'. Met een talkshowcarrière van bijna twee decennia vragen veel fans zich af hoeveel Kelly Ripa verdient voor het hosten van 'Live!', en haar salaris zal je choqueren!

Wat is Kelly Ripa's 'Live!' Salaris?

Live Kelly Ripa
Live Kelly Ripa

Kelly Ripa is echt de koningin van de dagtelevisie! De ster staat al geruime tijd in de schijnwerpers en haar schijnbare ambtstermijn bij 'Live!' heeft zeker een grote rol gespeeld in haar succes. Ripa trad toe tot Regis Philbin nadat de oorspronkelijke co-host, Kathy Lee Gifford, in 2001 aftrad. De twee werkten 10 jaar samen, aangezien Regis officieel stopte in 2011. Hoewel Regis en Kelly een geweldige chemie op het scherm hadden, was het tijd om te zoeken voor een andere co-host.

Kelly Ripa bleef het gezicht van de show terwijl voormalig NFL-speler Michael Strahan zich bij haar voegde in 2012. Het was in die tijd dat Kelly $ 17 miljoen per jaar begon te verdienen voor het hosten van 'Live! Met Kelly &Michael', maar sindsdien is haar salaris omhoog gegaan! Volgens Hallo! magazine harkt Kelly nu $ 20 miljoen per seizoen binnen na een loonsverhoging te hebben gekregen na contractonderhandelingen. Hoewel ze serieus aan het bakken was, ging het niet zo goed met Kelly en Michael, zo erg dat Strahan de show abrupt verliet.

Kelly-Ripa-Live-Met-Kelly-Regis
Kelly-Ripa-Live-Met-Kelly-Regis

Het vertrek van Michael Strahan uit de show was niet alleen abrupt, maar het was ook een feit dat Kelly Ripa niet kende. De ster ontdekte de dag waarop haar co-host is vertrokken om te werken aan 'Good Morning America'. Gelukkig voor Kelly werd er snel een vervanger gevonden, waardoor de show in goede handen was bij Ripa en nu, Ryan Seacrest vanaf 2016. Fans waren blij met de nieuwe opzet, met een stijging van de kijkcijfers en het bewijs dat 'Live!' is en is altijd een succes geweest.

Sinds haar onderhandelingen eerder dit jaar heeft CelebrityNetWorth onthuld dat haar salaris is gestegen van $ 20 miljoen naar maar liefst $ 22 miljoen! Dit maakt Kelly niet alleen een van de rijkste vrouwen in het vak, maar ook een van de best betaalde talkshowhosts in de televisiegeschiedenis. Met haar succes en lange levensduur in de show, is het geen schok dat Kelly zoveel verdient, en als je rekening houdt met haar nettowaarde van $ 120 miljoen, beginnen de dingen zeker logisch te worden!

Aanbevolen: