Neil Patrick Harris zegt dat dit zijn favoriete 'HIMYM'-aflevering was

Neil Patrick Harris zegt dat dit zijn favoriete 'HIMYM'-aflevering was
Neil Patrick Harris zegt dat dit zijn favoriete 'HIMYM'-aflevering was
Anonim

Het lijkt erop dat de cast van 'How I Met Your Mother' het fantastisch vond om de show te filmen. Elke aflevering bevatte grappen, hilarische verhaallijnen en veel geklets tussen de hoofdpersonen.

Er is niet per se een slechte aflevering in het stel. Althans, niet volgens de fans van de show of de castleden. Trouwens, NPH verdiende hoe dan ook een moord voor zijn rol. Maar toen een fan vroeg welke aflevering de favoriet aller tijden van Neil Patrick Harris was, had hij een antwoord klaar.

Twee jaar geleden verscheen NPH zelf in een Reddit AMA om de brandende vragen van alle fans te beantwoorden. Hij beantwoordde zelfs zoveel vragen dat hij grapte dat zijn vingers bloedden! En een van die vragen vroeg toevallig welke van de 'HIMYM'-afleveringen zijn favoriet waren.

Zijn antwoord? Aflevering 100, 'Meisjes versus pakken.' De 100e aflevering van een show is ongetwijfeld een groot probleem voor elk castlid, maar NPH gaf geen specifieke reden waarom de aflevering zijn favoriet was. Het is dus aan fans om te interpreteren waarom dit zo'n gedenkwaardige gebeurtenis was voor Barney zelf.

De aflevering was de 12e van het 5e seizoen, dus ja, de 100e algemeen. Dat was in 2010, maar het was memorabel genoeg dat Neil Patrick Harris geen beat leek te missen toen hij dat als zijn antwoord aanbood.

Om eerlijk te zijn begrijpen fans die de aflevering hebben gezien echter meteen de aantrekkingskracht. Om te beginnen draait de show om Barney's liefde voor pakken (uiteraard) en gaat hij naar een aantal hilarische maatregelen om zijn favoriete kledingstuk te blijven dragen, zelfs terwijl hij het probeert te verbergen voor een vrouw op wie hij indruk wil maken.

De hoogtepunten van de aflevering zijn te talrijk om te tellen. Barney's hoofdrolspeelster is een barman, maar ze is ook Stacey Keibler (ja, de voormalige worstelaar). Tim Gunn (beroemdheidsmodegoeroe van 'Project Runway') is Barneys persoonlijke kleermaker, die een geliefd pak probeert te redden.

En in de showstopper van de aflevering voert NPH een letterlijk muzikaal nummer uit ter ere van zijn pakken. Voor de multi-getalenteerde en grappige Harris was de musical zelf waarschijnlijk het ultieme hoogtepunt van aflevering 100.

Het nummer dat hij zong, "Nothing Suits Me Like a Suit", omvatte een volledig orkest, meer dan 60 back-updansers, en werd in wezen uitgevoerd als een muziekvideo. Neil Patrick Harris mocht op straat zingen en dansen voor het nummer, en iedereen die hij tegenkwam 'zappen' in een eigen pak.

Wat een manier om de 100e aflevering van de show te herdenken, toch? Natuurlijk zingt en danst de rest van de cast in pakken, dus er was voor elk wat wils. Dansen bovenop een taxi was waarschijnlijk een van NPH's grootste momenten als Barney, omdat het meer terugging naar zijn podiumdagen dan enige andere Barney-film had.

Geen wonder dat hij er dol op was!

Aanbevolen: