Neil Patrick Harris onthult wat zijn karakter van plan is in 'The Matrix Resurrections

Inhoudsopgave:

Neil Patrick Harris onthult wat zijn karakter van plan is in 'The Matrix Resurrections
Neil Patrick Harris onthult wat zijn karakter van plan is in 'The Matrix Resurrections
Anonim

Neil Patrick Harris heeft gewogen op zijn rol in de langverwachte sequels van de 'The Matrix'-films: 'The Matrix Resurrections'.

De nieuwe film, het vierde deel in de filmfranchise 'The Matrix', speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen van de film 'The Matrix Revolutions' uit 2003 af. De 'How I Met Your Mother'-ster heeft zich bij de hoofdrolspelers Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss van de film gevoegd - die terugkeren als Thomas Anderson/Neo en Tiffany/Trinity - in een nieuwe, mysterieuze rol.

Neil Patrick Harris onthult details over zijn karakter in 'The Matrix Resurrections'

In een recent interview met Jimmy Kimmel heeft de kunstenaar met drievoudige bedreiging de bonen op zijn personage gemorst, simpelweg bekend als The Analyst.

Ondanks dat hij begrijpelijkerwijs zijn lippen stijf op elkaar hield, kon Harris toch meer onthullen over de rol en hoe hij zal omgaan met Reeves' Anderson.

Ik speel zijn analist, toch? Ik speel de analist van Thomas Anderson en mijn rol daarin is ervoor te zorgen dat Thomas Anderson… Ik ben zijn analist om hem kalm te houden, om hem gereguleerd te houden, om hem een beetje gezond te houden, 'zei Harris.

Harris zei zelfs dat hij graag wat echte actiescènes in deze had willen hebben.

"Ik had niet veel [schietgeluiden] en draadwerk zoals ik had gehoopt", zei de acteur.

"Dat is de droom, om in die hoedanigheid in de film te zijn, maar de film is super geweldig, Keanu is een ongelooflijk aardige vent", zei Harris over de Canadese acteur.

Harris is een fan van de eerste 'Matrix'-film

Harris gaf ook toe een fan te zijn van de originele film, uitgebracht in 1999 en geregisseerd door Lana en Lilly Wachowski.

"Dat heeft het spel echt veranderd wat betreft cinema… in mijn gedachten, om een sci-fi actie kung-fu-film te hebben die ook sprak over technologie en de verwaandheid 20 jaar geleden dat technologie invasiever en meer betrokken was in je leven waarvan je je echt bewust was… Dat soort 'rode pil, blauwe pil'-idee is nu erg resonerend, "zei Harris.

"Dat is best verbazingwekkend. Ik vind de film gewoon dope," voegde hij eraan toe.

Naast Reeves en Ross, spelen Lambert Wilson en Jada Pinkett Smith in de nog te verschijnen film (geregisseerd door Lana Wachowski) ook hun rollen uit de originele trilogie.

Wat betreft de nieuwkomers van de film, er zijn nogal wat nieuwe gezichten in het 'Matrix'-universum op 'Resurrections'. Harris terzijde, Christina Ricci, Priyanka Chopra, Jessica Henwick, Jonathan Groff en Yahya Abdul-Mateen II zijn allemaal sterren.

'The Matrix Resurrections' draait op 22 december 2021 in de bioscoop.

Aanbevolen: