Lady Gaga zegt dat dit haar favoriete tattoo is

Lady Gaga zegt dat dit haar favoriete tattoo is
Lady Gaga zegt dat dit haar favoriete tattoo is
Anonim

Fans weten dat Lady Gaga graag creatief bezig is met haar uiterlijk. Ze is een van de vele celebs die bijna altijd pruiken draagt, maar niet elke schoonheidsgewoonte van haar is tijdelijk.

Haar 20+ tatoeages zijn bijvoorbeeld meer permanente herinneringen aan haar stijl en bepaalde cruciale momenten in haar leven.

Zoals Refinery29 uitlegt, heeft Lady Gaga minstens 24 tatoeages, en ze begon ze te krijgen toen ze 17 was. Haar allereerste tatoeage was een treble, die ze had geïnkt toen ze ervan droomde artiest te worden, maar ze liet die later verdoezelen door niemand minder dan Kat Von D.

Maar Gaga zou doorgaan met het toevoegen van tonnen meer tatoeages aan haar collectie, zoals een afbeelding van David Bowie ter nagedachtenis aan hem, direct na zijn overlijden en vlak voordat Gaga als eerbetoon aan hem zong.

De zangeres heeft ook inkt gekregen ter nagedachtenis aan haar tante, Joanne, naar wie ze ook een album heeft vernoemd. Bovendien is er een muistattoo voor haar zus, wiens bijnaam uit haar kindertijd Mouse was.

Maar Gaga's absoluut favoriete tatoeage is er een die nauw verbonden is met haar fans, zegt ze. In een Reddit AMA legde Lady Gaga uit dat haar tatoeage van een Monster Paw de tatoeage is die het meest voor haar betekent. De sentimentele inkt herdenkt haar 'kleine monster'-fans, zoals ze ze noemt, en is een 'symbool' van hen en hun steun.

De tatoeage is niet echt een "monsterachtige" poot, maar een hand met lange vingernagels, in een klauwachtige positie gehouden.

Gaga zegt dat ze de tat koestert vanwege 'de betekenis, de loyaliteit, toewijding en kracht die we delen'. Awww! Maar naast de monsterpoot zelf, heeft Gaga ook de woorden "Little Monsters" in script geschreven op "de arm die mijn microfoon vasthoudt", schreef ze op Instagram.

Dat was natuurlijk ook niet haar laatste tatoeage. Lady Gaga blijft haar collectie body art op bijna elk cruciaal moment in haar carrière uitbreiden. Ze kreeg bijvoorbeeld de woorden "La Vie En Rose" op haar rug getatoeëerd (samen met een afbeelding van een roos) nadat ze het lied voor 'A Star Is Born' had gezongen.

Het was ook het nummer dat Bradley Cooper bewees dat ze geschikt was voor de rol van Ally, merkte Refinery29 op wat er op dat moment precies aan de hand was tussen Bradley en Gaga. Het is natuurlijk ook het nummer waarvan fans zich afvroegen …

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Gaga nog niet klaar is met haar inkt, maar niets zal haar 'monster'-tattoo overtreffen. Het zijn tenslotte haar fans die de ster al meer dan een decennium in de schijnwerpers houden, en ze waardeert duidelijk de steun en de band die ze heeft opgebouwd met al haar kleine monsters.

Aanbevolen: