Heeft Steve Carell de originele 'The Office' bekeken?

Inhoudsopgave:

Heeft Steve Carell de originele 'The Office' bekeken?
Heeft Steve Carell de originele 'The Office' bekeken?
Anonim

Sitcoms kunnen tijdloos zijn en dat geldt vooral voor 'The Office'. Fans houden ervan om naar de show te kijken, voor sommigen wordt het nooit oud. Volgens Steve Carell was een groot deel van het succes van de show hoe gemakkelijk iedereen vanaf het begin van elkaar kon eten: Het was vrij direct. Het was. En ik denk dat we dat aan Greg kunnen toeschrijven. Hij kende gewoon de juiste mensen om met elkaar te casten. Hij wist dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden - hij had gewoon een heel goed gevoel voor persoonlijkheid. Dat is wat ik denk. Of hij had gewoon geluk, maar dat was een geweldige groep mensen en we waren heel, heel hecht. Dat was moeilijk om te vertrekken. Want dat was een gezin – en het was een heel bijzondere tijd.”

Steve gaf ongetwijfeld zijn eigen draai aan het Michael Scott-personage, een die heel anders was dan die van Ricky Gervais in de Britse versie van de show. Fans vragen zich af of Steve Carell Ricky's personage uit de show heeft aangeboord. Of beter nog, heeft hij de show wel gezien?

Carell ging zijn eigen weg

Uiteindelijk geeft Carell toe dat hij zijn eigen draai aan het personage heeft gemaakt, een die heel anders is dan Gervias: Hij wist dat de reeks beperkt zou zijn en hij zou deze man kunnen spelen die gewoon onuitstaanbaar en een echt verschrikkelijk persoon is. Op tv nodigen mensen personages uit in hun woonkamers en ze willen geen complete eikels in hun huis. Ik dacht dat ze, om het wat smakelijker te maken, wat meer van de mens moesten zien.”

Ondanks het horen van de positieve eigenschappen van de Britse versie, besloot Steve om er niet naar te kijken: "Dat heb ik eigenlijk niet. Nooit. Ik heb het en ik dacht dat ik het zou kijken nadat de show is afgelopen, maar dat is niet zo. Maar ik herinner me dat ik de oproep kreeg om auditie te doen en Paul Rudd zei: 'Dit is geweldig! Je moet het zien." In werkelijkheid blijkt dat Carell zijn werk ook niet vanuit The Office heeft bekeken.

Hij keek het alleen in groepen

Carell zou ook toegeven dat hij zijn eigen werk ook niet in de show bekijkt, tenzij het samen met enkele van de mede-castmates was: Nee. Nou, soms kwam een lid van de cast bij elkaar, en we keken ernaar – wat leuk is, maar nee, dat doe ik meestal niet.”

Carell zou zijn standpunt verdedigen en beweren dat hij zijn films ook niet kijkt. Wat zijn denkwijze ook is, we respecteren het. Zijn werk als Michael Scott zal nog jaren in de gaten worden gehouden. De show blijft succesvol dankzij de herhalingen en we zien hem niet snel stoppen.

Aanbevolen: