Welke 'The Office'-ster heeft een hogere nettowaarde: Steve Carell of John Krasinski?

Inhoudsopgave:

Welke 'The Office'-ster heeft een hogere nettowaarde: Steve Carell of John Krasinski?
Welke 'The Office'-ster heeft een hogere nettowaarde: Steve Carell of John Krasinski?
Anonim

In de afgelopen decennia zijn er maar een handvol sitcoms geweest die erin zijn geslaagd om klassiekers aller tijden te worden. Natuurlijk is het altijd een kwestie van beslissen welke shows op dat niveau zijn, maar tegenwoordig lijkt het erop dat niet veel mensen zullen pleiten tegen The Office om de cut te halen.

On the air van 2005 tot 2013, in die tijd slaagde The Office erin een uiterst gepassioneerde en loyale schare fans op te bouwen. Een van de belangrijkste redenen waarom dat het geval is, is dat de show een buitengewoon getalenteerde cast had, die in de hoofden van de meeste mensen nog steeds nauw met elkaar verbonden zijn.

Steve Carrell tegen John Krasinski
Steve Carrell tegen John Krasinski

In de jaren sinds het einde van The Office, heeft alle cast van de show behoorlijk interessante dingen gedaan. Dat gezegd hebbende, lijdt het geen twijfel dat twee van de hoofdsterren van The Office het meeste succes hebben gehad sinds het einde van de serie, Steve Carell en John Krasinski. Gezien dat feit is het interessant om de lopende carrières van de twee acteurs te vergelijken en te kijken welke van hen erin is geslaagd meer geld te verdienen.

Steve's aanhoudende succes

Toen de Amerikaanse versie van The Office op televisie debuteerde, was er absoluut geen twijfel dat Steve Carells Michael Scott het hoofdpersonage van de show was. Natuurlijk begon dat na verloop van tijd te veranderen en uiteindelijk verliet het personage de serie, maar de meeste mensen zijn het erover eens dat de serie lang niet zo goed was na het vertrek van Carell.

Gezien de cruciale rol die Steve Carell speelde in het succes van The Office, is het logisch dat de wereld zijn oester was toen hij de serie achter zich liet. Toch is het verbazingwekkend om te zien hoeveel Carell sindsdien heeft bereikt. De meeste mensen hadden bijvoorbeeld niet verwacht dat Carell een veelgeprezen dramatische acteur zou worden. Desondanks heeft Carells werk in films als Foxcatcher, The Big Short, Little Miss Sunshine en Vice bewezen dat hij echte acteerknobbels heeft. Natuurlijk moet het ook vanzelfsprekend zijn dat Carell zijn komische erfenis verder heeft gecementeerd sinds hij The Office achter zich heeft gelaten.

Steve Carell Rode Loper
Steve Carell Rode Loper

Tegenwoordig wordt Steve Carell beschouwd als een enorme filmster. Bovendien heeft Carell ook zijn terugkeer naar het serieformaat gemaakt, aangezien hij lucratieve deals heeft getekend om te schitteren in zowel The Morning Show als Space Force. Met dat alles in gedachten, lijkt het eigenlijk een beetje verrassend dat Carell niet meer waard is dan $ 80 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Johns gediversifieerde carrière

Voordat de wereld John Krasinski te zien kreeg die Jim Halpert van The Office voor het eerst tot leven bracht, hadden de meeste mensen absoluut geen idee wie hij was. Gelukkig was Krasinski zo goed in zijn rol en begonnen The Office-fans al snel zoveel om zijn karakter te geven dat het niet lang duurde voordat hij de doorbraakster van de show werd. Een groot deel van de sitcom totdat het eindigde, slaagde Krasinski er in de loop van de tijd in om steeds meer geld te eisen om de show te blijven headlinen.

Toen The Office eenmaal ten einde was, had John Krasinski's carrière gemakkelijk kunnen vervagen, maar hij was zo getalenteerd dat hij in de loop van de tijd alleen maar succesvoller is geworden. Krasinski speelde bijvoorbeeld de hoofdrol in de actieserie Jack Ryan en hij was de headliner van vele films, waaronder 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi en A Quiet Place.

John Krasinski-fotoshoot
John Krasinski-fotoshoot

Naast John Krasinski's doorlopende acteercarrière, heeft hij achter de schermen veel succes geboekt. Krasinski's grootste prestatie achter de camera kwam natuurlijk toen hij het script voor A Quiet Place produceerde, regisseerde en schreef. Dat is echter lang niet de enige manier waarop Krasinski opviel om redenen die verder gaan dan acteren in de afgelopen jaren. Krasinski lanceerde tenslotte met name "Some Good News", een positief YouTube-nieuwsprogramma waarvan CBS later controversieel de rechten kocht. Dankzij al het geld dat Krasinski verdiende met die deal en voor zijn Hollywood-werk, is hij volgens celebritynetworth.com $ 80 miljoen waard.

Het past gewoon

Als de meeste mensen zouden moeten raden of Steve Carell of John Krasinski meer geld waard zijn, zou het idee dat ze net zo rijk zijn als elkaar waarschijnlijk nooit opkomen. Volgens celebritynetworth.com is dat echter precies het geval. Hoewel dat nieuws behoorlijk verrassend is, is het ook heel welkom omdat het op veel manieren gewoon goed lijkt.

Zoals fans van The Office al zullen weten, toen Michael Scott en Jim Halpert co-managers van de Scranton-vestiging werden, worstelde het personage van Steve Carell daar aanvankelijk mee. Na verloop van tijd leek Michael zich echter meer op zijn gemak te voelen met de situatie en gedurende de serie was hij vaak erg trots toen Jim in zijn voetsporen trad.

Michael Scott en Jim Halpert
Michael Scott en Jim Halpert

Aangezien Steve Carell de grote ster was toen The Office debuteerde en het een tijdje duurde voordat John Krasinski op een vergelijkbaar niveau werd gezien, hebben hun carrières dat gemeen met hun personages. Op basis van hoe aardig Carell lijkt als persoon en het feit dat hij en Krasinski duidelijk vrienden zijn, lijkt het waarschijnlijk dat Steve ook trots zou zijn dat hij en John nu even rijk zijn.

Aanbevolen: