Elk groot project dat 'The Office'-ster Steve Carell heeft geproduceerd

Inhoudsopgave:

Elk groot project dat 'The Office'-ster Steve Carell heeft geproduceerd
Elk groot project dat 'The Office'-ster Steve Carell heeft geproduceerd
Anonim

Steve Carell is een man met veel talenten. Hij is een komiek, acteur, producer, schrijver, regisseur en heeft zelfs een aantal nummers op zijn naam staan dankzij shows als Space Force en Saturday Night Live. Met al deze ondernemingen is het geen verrassing dat Carell in de loop der jaren een aantal ongelooflijke carrièreprestaties heeft bereikt.

Steve is op een of andere manier betrokken geweest bij veel van Amerika's favoriete films en televisieprogramma's. Van de cultklassieker The Office (Amerikaanse versie - natuurlijk) waar hij een hoofdrolspeler, producer en schrijver was tot films als The 40-Year-Old Virgin en Crazy, Stupid, Love, waarin hij een hoofdrol speelde en vaak uitvoerend producent was, heeft Carell zijn immense talent in Hollywood laten zien.

Komedie is misschien zijn favoriete genre voor zowel acteren als produceren, maar zijn cv bewijst dat hij vrijwel alles kan. Hier is een lijst van elk groot project dat Steve Carell in de loop der jaren heeft geproduceerd.

10 Steve Carell was uitvoerend producent voor 'The 40-Year-Old Virgin'

In 2005 trof deze ranzige romcom de bioscopen tot de nok toe gevuld met een sterrencast. Steve Carell heeft deze film niet alleen geproduceerd, maar hij speelde er ook in samen met Paul Rudd, Seth Rogen, Elizabeth Banks, Jonah Hill en vele andere getalenteerde acteurs. Met een plot rond Andy, een 40-jarige die nog nooit seks heeft gehad, en zijn vrienden die hem proberen te dwingen zijn maagdelijkheid te verliezen, is deze film al jaren een favoriet bij de fans.

9 Carell geproduceerd en speelde in 'Get Smart' met Anne Hathaway

Get Smart is een actie-komediefilm die in 2008 werd uitgebracht, gebaseerd op een sitcom uit 1965 met dezelfde naam. In deze film spelen Steve Carell en Anne Hathaway, die superspionagepartners worden om een misdaadbaron neer te halen. Met een ensemble waaronder Dwayne Johnson en Bill Murray, is het geen wonder dat het meer dan $ 230 miljoen aan de kassa bereikte.

8 Steve Carell produceerde meer dan 100 afleveringen van 'The Office'

De fans van Steve Carell herkennen hem waarschijnlijk van zijn iconische personage "Michael Scott" in de Amerikaanse sitcom The Office. Deze show is zo'n populaire keuze geworden onder kijkers dat er een interactieve "The Office"-opstelling is ontwikkeld om fans hun dromen van een dag werken bij Dunder Mifflin te laten waarmaken.

7 Steve Carell was de producer van de hitfilm 'Crazy, Stupid, Love'

Terugkerend naar zijn gebruikelijke genre, produceerde Steve Carell de romcom uit 2011 Crazy, Stupid, Love. Hij speelde in deze film samen met Emma Stone, Ryan Gosling, Julianne Moore en Kevin Bacon. In een achtbaan van emoties, van perfect leven tot hartverscheurende ontdekkingen tot hernieuwde vriendschap, is deze film geliefd bij veel van zijn kijkers.

6 Carell speelde in en hielp bij de productie van 'The Incredible Burt Wonderstone'

The Incredible Burt Wonderstone is een komedie die in 2013 werd uitgebracht met in de hoofdrol een groot aantal komedie-acterende legendes. Niet alleen speelt Steve Carell de hoofdrol in deze film, maar hij wordt vergezeld door Jim Carrey, Steve Buscemi en Brad Garrett. De hoofdpersonen zijn beroemde tovenaars van supersterren en de film bevat zelfs een glimp van David Copperfield zelf.

5 Steve Carell en 'Inside Comedy'

Inside Comedy was een Amerikaanse talkshow georganiseerd door komiek David Steinberg; hij ging zitten met collega-komieken en interviewde hen over hun leven en carrière. Carell produceerde elke aflevering terwijl de show aan het filmen was (2012-2015) en was een speciale gast in één aflevering. Steinberg sprak met grote namen als Robin Williams, Jerry Seinfeld en Betty White voordat de show eindigde.

4 Steve Carell produceerde 2 jaar lang 'Angie Tribeca'

Steve Carell werkte opnieuw samen met zijn vorige The Office-collega Rashida Jones, die de ster is van de komische misdaadshow Angie Tribeca. Hoewel Carell geen personage in de show was, schreef hij wel veel van de afleveringen en produceerde hij de show. Rashida is de leider van een detectiveteam van LAPD en de afleveringen volgen haar mysterieuze en komische avonturen met het team.

3 Steve Carell produceerde 'Threat Level Midnight: The Movie'

Elke The Office-fan zal de betekenis van de titel Threat Level Midnight begrijpen. Het was eerst de titel van een aflevering in seizoen 7 van de show, gebaseerd op een filmscript geschreven door het personage Michael Scott. Dit concept was te geweldig om in één aflevering te bevatten, dus in 2019 werd Threat Level Midnight: The Movie op tv uitgebracht met de originele cast in de hoofdrol.

2 Carell produceerde 10 afleveringen van de show 'Space Force'

Een van de meest recente projecten waar Carell te zien is, is de Netflix comedyshow Space Force met in de hoofdrol Steve zelf, Diana Silvers en collega-komiek Jimmy O. Yang. De plot is rechttoe rechtaan: een groep mensen wordt bij elkaar gebracht en verteld dat ze een U moeten samenstellen. S. Luchtmacht. Deze taak is natuurlijk niet eenvoudig, dus komische gebeurtenissen volgen.

1 Steve Carell is de producer van de aankomende film, 'Our Thing'

One Thing is een nieuwe film waarvoor Steve Carell is ingehuurd om te produceren en is momenteel gemarkeerd als "voltooid" op IMDb. Er wordt echter niet veel informatie vrijgegeven over dit project, behalve dat het een komische film is die is geregisseerd door Max Winkler en is geschreven door Carell en Jeff Lock.

Aanbevolen: