Hier is hoe Topher Grace geluk had in 'Die show uit de jaren 70

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Topher Grace geluk had in 'Die show uit de jaren 70
Hier is hoe Topher Grace geluk had in 'Die show uit de jaren 70
Anonim

Als we terugkijken, kunnen we ons echt niemand anders voorstellen in de rol van Eric Forman. Voor Topher Grace was zijn weg om gecast te worden voor 'That '70s Show' echter onwaarschijnlijk. Hij had geen ervaring en had alleen een achtergrond in toneelwerk vanaf zijn middelbare schooltijd. Hij had ook niet veel met het auditieproces: “Toen ze me voor het eerst belden, boden ze me de rol niet aan, ze vroegen alleen of ik iets wilde uitproberen. Ik denk dat ik me had ingebeeld dat ik zou falen, maar ik deed het toch,"

We zijn dankbaar dat hij dat deed, want de show kende acht seizoenen enorm veel succes. De meeste fans zijn het erover eens, de show was gekwetst door het uiteindelijke vertrek van Topher, en ook het vertrek van Ashton Kutcher hielp de situatie niet. Op zijn minst eindigde de show op de juiste toon, met Eric eindelijk terug en opnieuw herenigd met zijn oude liefde Donna.

Dit alles vormde zich zeer onwaarschijnlijk voor Topher, zoals hij onthulde met Vice.

Hij voelde zich schuldig over het krijgen van de rol

Sommigen zouden kunnen zeggen dat Topher Grace geluk had in de rol van Eric, gezien hoe groen hij was voor het bedrijf, vooral in vergelijking met alle anderen in de show. Volgens Grace voelde hij zich naast Vice schuldig omdat hij in de rol werd gecast: Ik had echt geluk dat ik niet alleen in That '70s Show met al die getalenteerde mensen terechtkwam, maar ook in een show belandde die het zo goed deed voor ons allemaal. Van daaruit mochten we kiezen wat we wilden doen. Je moet weten dat acteurs dat niet vaak kunnen doen of een soort voorrecht hebben. Ik heb me daar altijd schuldig over gevoeld. Ik was een man die nog niet eerder had gewerkt en zoveel andere acteurs hebben er jaren over gedaan om te komen waar ik ben beland.”

eric that 70s laat screenshot zien
eric that 70s laat screenshot zien

Ervaring of geen ervaring, het is vrij duidelijk dat Eric cruciaal was voor het succes van de show. Dingen zouden niet hetzelfde zijn zonder hem, en dat was duidelijk tijdens het laatste seizoen toen hij werd vervangen door Josh Meyers. De kijkcijfers gingen omlaag en de show verloor veel stoom, tot de verwachte finale met de terugkeer van Eric.

Hij wilde verschillende rollen

Uiteindelijk werd zijn tijd in de show ingekort omdat hij verschillende rollen en personages wilde uitproberen. Terugkijkend denken fans dat hij wat langer op de show had kunnen blijven. Hoewel het zijn bedoeling was om zijn cv te verbeteren, in verschillende rollen: Ik denk dat ik het gevoel heb dat het een plicht is op basis van het geluk van de show, om niet steeds dezelfde rol te verzilveren. Ik moet elke keer iets anders proberen. Het bijproduct daarvan is de opwinding. Het is alsof, hier gaan we helemaal opnieuw.”

Fans zullen altijd ruzie maken of hij de juiste keuze heeft gemaakt om de show te verlaten toen hij dat deed.

Aanbevolen: