Bruce Willis ontsloeg zijn team nadat hij deze film uit de jaren 90 had gemist die meer dan $ 232 miljoen opleverde

Inhoudsopgave:

Bruce Willis ontsloeg zijn team nadat hij deze film uit de jaren 90 had gemist die meer dan $ 232 miljoen opleverde
Bruce Willis ontsloeg zijn team nadat hij deze film uit de jaren 90 had gemist die meer dan $ 232 miljoen opleverde
Anonim

Tijdens zijn vroege leven was Bruce Willis nog ver verwijderd van het worden van de acteur die we vandaag kennen en waar we van houden.

Hij kreeg de bijnaam "bok-bok" door de mensen om hem heen vanwege zijn stotteren. Het blijkt dat deelname aan een toneelklas zijn spraak zou helpen en verminderen.

Hij sloeg een andere weg in en werkte als bewaker bij een elektriciteitscentrale. Maar al snel zou Willis de gewaagde beslissing nemen en naar New York verhuizen, zijn droom najagen om acteur te worden.

In 1988 veranderde zijn carrière voor altijd, toen 'Die Hard' een hit werd die niemand zag aankomen, met een brutowinst van bijna $ 140 miljoen wereldwijd. Hij zou dat momentum in de jaren '90 dragen en een echte A-lister van het spel worden.

Zoals zoveel andere topacteurs, werd Willis om verschillende redenen gedwongen om meerdere projecten door te geven tijdens zijn carrière.

Soms was de timing gewoon niet goed of in andere situaties werd hij aangemoedigd om zijn herhalingen te passeren. Eén beslissing maakte hem zo boos, dat hij zijn zaakwaarnemer losliet. Hij werd ontmoedigd om door te gaan met de film en later zou het serieuze Oscar-buzz krijgen.

We zullen die film bekijken, samen met de gemiste projecten uit Bruce's carrière.

Het was niet het eerste grote project dat hij miste

Laten we zeggen dat Bruce een paar opmerkelijke projecten heeft gemist, 'Trainingsdag', 'Man on Fire', 'Ocean's Eleven' en 'Get Shorty' zijn slechts een paar opmerkelijke films die hij heeft doorgegeven.

Tijdens een online Q&A gaf Willis toe dat het doorgeven van een bepaalde Patrick Swayze-rol ook behoorlijk pijn deed.

"Ik wou dat ik de rol die Patrick Swayze uiteindelijk in Ghost speelde niet had afgewezen. Ik kon gewoon niet zien hoe een romance tussen een geest en een levend persoon zou werken. Duh… Het zou ook leuk zijn geweest om weer met Demi te hebben gewerkt. Ik vond die film leuk."

We kunnen 'Ocean's Eleven' ook aan die lijst toevoegen, die een met sterren bezaaide cast bevatte: "Ik wou dat ik de rol van Terry Benedict had gespeeld in Oceans 11. Ik wilde met George Clooney werken, en dacht dat ik maar één kans had om het te doen, en toen ik het script las, was de rol van Terry Benedict in Oceans 11 nog niet af, dus ik gaf het door. Een andere slechte keuze, maar Andy Garcia deed het geweldig, en de rest is geschiedenis."

Hoe moeilijk het ook was om te slagen, deze film prikte een beetje harder.

De film ontving Oscar Buzz

Een film gemaakt door Anthony Minghella, 'The English Patient', verzuurde zowel aan de kassa als in de pers. Met een geschat budget van $ 30 miljoen, profiteerde de film mooi met een coole $ 232 miljoen. Het zou ook 12 nominaties ontvangen bij de Academy Awards, wat bewijst hoe sterk het script en de cast waren.

Blijkbaar was niet alleen Willis in voor de hoofdrol, maar werd ook gedacht aan Demi Moore voor de plek van Kristin Scott toen ze onthulde naast Indie Wire.

“Wat ik niet wist, was dat de vertraging werd veroorzaakt door het instorten van de productie. Op een gegeven moment, heel vroeg in de casting, was Demi Moore's naam naar voren gekomen en de studio wilde haar. Anthony wilde mij en Willem Dafoe. Hij hield vast aan zijn geweren - en de studio trok zich terug. Uiteindelijk kwam Harvey Weinstein tussenbeide en redde het.”

Ondanks de stress was het de rol van haar hele leven voor Scott en ze werd ervoor beloond met zoveel buzz: Genomineerd worden voor een Oscar voor beste actrice was stressvol om eerlijk te zijn. Ik denk dat ik me vandaag anders zou voelen, maar op die leeftijd was ik zo angstig en voelde ik me onder de loep genomen. Het succes van de film was echter opwindend. Ik heb hem niet lang geleden bekeken. Het was absoluut een van mijn favoriete films om te doen. Het is gemaakt vanuit het hart, met integriteit, en het is prachtig.”

Voor Bruce Willis was het een grote gemiste kans. Hij hield van het script, maar uiteindelijk kreeg hij te horen dat hij een andere richting moest inslaan.

Willis ontsloeg zijn agent nadat hij had gemist

Volgens Giant Freakin Robot was het de agent van Bruce die hem adviseerde om uit de film te stappen, ondanks het sterke script. Samenwerken met Anthony Minghella was blijkbaar niet in het belang van de acteur.

De film won negen Oscars, iets wat Bruce zijn hele carrière ontging. Willis was op dat moment niet al te blij en het zorgde ervoor dat hij een grote carrièreswitch maakte en zijn zaakwaarnemer losliet.

Wie weet wat er had kunnen zijn, in werkelijkheid was de casting perfect.

Aanbevolen: