Wat heeft Alisha Boe gedaan sinds '13 Reason Why'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Alisha Boe gedaan sinds '13 Reason Why'?
Wat heeft Alisha Boe gedaan sinds '13 Reason Why'?
Anonim

The Netflix drama 13 Reasons Why, gebaseerd op de jonge volwassen roman van Jay Asher, vertelt het verhaal van Hannah Baker, die een einde maakte aan haar leven en 13 mensen tapes achterliet met uitleg over haar keuze en hoe ze een rol speelden in haar verhaal.

De serie bevat veel moeilijke en donkere scènes, en Katherine Langford, die Hanna speelde, kreeg $ 80.000 betaald voor elke aflevering waarin ze speelde.

Er is nog een doorbraakster van 13 Reasons Why: Alisha Boe, die de rol van Jessica Davis speelde. Bryce viel Jessica aan op een feestje, dat Hannah in een van de banden beschrijft, en Jessica is een sterk en kwetsbaar personage.

Wat heeft Alisha Boe gedaan sinds de serie eindigde? Laten we eens kijken.

'Poms' en 'Ja, God, ja'

Na 13 redenen waarom speelde Alisha Boe in de film Poms. Het werd uitgebracht in 2019 en schittert Diane Keaton als Martha, die een cheerleadersteam begint met Sheryl (gespeeld door Jacki Weaver) nadat ze in een bejaardentehuis gaat wonen. Boe speelt Chloe, de choreograaf van het team.

Boe deelde dat ze dol is op de "boodschap" van Poms. In een interview met Dazed Digital legt Boe uit: “Ik vond het een hartverwarmend verhaal met een goede boodschap, en ik vond het grappig. Toen ik de mensen zag die op dat moment gehecht waren, dat waren Diane en Jacki, dacht ik: 'Woah, dit is een droom die uitkomt.'”

Boe vertelde Dazed Digital dat ze geïnteresseerd was in het vinden van een komedie na de hoofdrol in 13 Reasons Why.

Poms is absoluut anders dan 13 Reasons Why en is een lichter project. Maar hoewel het Netflix-drama controversieel was, vertelde Boe aan Glamour dat ze begrijpt dat mensen er hun eigen gedachten over hebben: ze legde uit: "Ik verwelkom alle kritiek omdat ik het gevoel heb dat ze allemaal terecht zijn. Als ze zich getriggerd voelen, of als ze zich op een of andere manier voelen, is het geldig. Ze zijn volkomen terecht om die meningen te hebben. Ik hoop alleen dat mensen weten dat we uit een goede, liefdevolle plek komen."

Een andere film waarin Boe speelde, heet Yes, God, Yes. Boe speelt Nina en Natalia Dyer sterren als de hoofdpersoon Alice. De film richt zich op studenten op een katholieke school die volwassen worden en meer over zichzelf leren.

'Als je klaar bent met het redden van de wereld'

Jessie Eisenberg is de schrijver en regisseur achter de film When You Finish Saving The World. Volgens de IMDb-pagina van de film is de film aan het filmen.

Eisenberg schreef het verhaal eerst als een audiodrama voor Audible Original. Het verhaal gaat over een tienerjongen genaamd Ziggy en zijn ouders, Rachel en Nathan.

Boe zal ook in de film te zien zijn, samen met Julianna Moore als de moeder en Finn Wolfhard als haar kind. Volgens Deadline zijn Emma Stone en haar man Dave McCary de producenten.

Boe deelde het nieuws in een Instagram-bericht van januari 2021 met een foto van de aankondiging.

Sociale Rechtvaardigheid

Volgens Raffinaderij 29 is Alisha Boe erg betrokken geraakt bij sociale rechtvaardigheid en deelde ze een Instagram-bericht over de tragische en afschuwelijke dood van George Floyd.

Boe vertelde de publicatie: "Lange tijd was ik echt bang om een mening te uiten. Maar ik denk dat je op een gegeven moment gewoon moe bent. Je maakt je niet meer druk om wat er ook zal gebeuren in de commentarensectie."

Boe zei dat het belangrijk is om je uit te spreken: ze legde uit: Maar de meeste mensen die op mij lijken of zich met mij identificeren, die er kracht in vinden; je zou er kracht in moeten vinden. Omdat je dat niet zou moeten doen je moet jezelf tot bedaren brengen, ooit, en je zou nooit het gevoel moeten hebben dat je moet zeggen: 'Het spijt me dat ik spreek.' Je zou absoluut onbevreesd moeten zijn in deze wereld.'

Alisha Boe deelde in een interview met W Magazine dat 13 redenen waarom een van haar favoriete romans aller tijden is en ze las het op 14-jarige leeftijd. Ze probeerde de rol van Hannah Baker uit en wist niet zeker of ze Jessica was. Ze legde uit: "Toen ze me vroegen om auditie te doen voor Jessica, verbrak ik de verbinding. Ze wordt verondersteld een mooie, populaire tiener te zijn, en in mijn hoofd is het een blond meisje met blauwe ogen."

Boe zei dat de show "inclusief" is en dat was echt geweldig. Ze zei: "Het was de eerste keer dat ik gescheiden kon worden van iemands beste vriend zijn, of het mikpunt van de grap zijn, of een accessoire. Het was een droom die uitkwam voor mij. Ik had niet verwacht dat het zover zou komen. snel.”

Fans zijn enthousiast om te zien waar de carrière van Alisha Boe naartoe gaat, omdat ze zo getalenteerd en inspirerend is.

Aanbevolen: