Dit is wat de cast van '13 Reasons Why' heeft gedaan sinds het einde van de show

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van '13 Reasons Why' heeft gedaan sinds het einde van de show
Dit is wat de cast van '13 Reasons Why' heeft gedaan sinds het einde van de show
Anonim

Toen het populaire tienerdrama 13 Reasons Why in maart 2017 in première ging, was het veilig om te zeggen dat de show uniek was als het ging om de onderwerpen die erin werden behandeld - en het was zeker niet je gemiddelde leuke tiener show. Na vier seizoenen kwam de show in 2020 tot een einde, en hoewel fans ervan zeker verdrietig waren om afscheid te nemen van hun favoriete personages, lijdt het geen twijfel dat de acteurs die hen hebben geportretteerd nog een tijdje zullen blijven.

De lijst van vandaag werpt een blik op de cast van 13 Reasons Why sinds het einde van de show - dus blijf scrollen om erachter te komen!

10 Dylan Minnette speelt de hoofdrol in de komende 'Scream'-film

Dylan Minnette in 13 redenen waarom
Dylan Minnette in 13 redenen waarom

De aftrap is Dylan Minnette die Clay Jensen speelde in het populaire tienerdrama. Sinds 13 Reasons Why ingepakt was, was Dylan te zien in de korte film Wallows: Nobody Gets Me (Like You). De acteur heeft echter zeker een groot project in de maak - het volgende deel in de horrorfranchise Scream die momenteel in postproductie is en in 2022 zal worden uitgebracht.

9 Brandon Flynn speelt een terugkerende rol in de psychologische thrillershow 'Ratched'

Brandon Flynn in 13 redenen waarom
Brandon Flynn in 13 redenen waarom

Laten we verder gaan met Brandon Flynn die Justin Foley speelde op 13 Reasons Why. Sinds het populaire teamdrama was ingepakt, was Brandon te zien in de rom-com Looks That Kill. Brandon is er ook in geslaagd een rol te spelen in weer een andere populaire televisieshow - dit keer hebben we het over het populaire mysteriedrama Ratched waarin hij Henry Osgood speelt.

8 Alisha Boe heeft twee films in postproductie - 'The Naked Man' en 'When You Finish Saving the World'

Alisha Boe in 13 redenen waarom
Alisha Boe in 13 redenen waarom

De volgende op de lijst is Alisha Boe die Jessica Davis speelde in het tienerdrama. Sinds de show is afgelopen. Alisha was in geen enkele andere projecten te zien, maar dat betekent niet dat de actrice het afgelopen jaar niet bezig is geweest.

In feite heeft Alisha momenteel twee films die in postproductie zijn - When You Finish Saving the World en de korte film The Naked Man.

7 Ross Butler speelde in Netflix-hit 'To All The Boys: Always and Forever'

Ross Butler in 13 redenen waarom
Ross Butler in 13 redenen waarom

Een andere acteur die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Ross Butler die Zach Dempsey speelde in 13 Reasons Why. Van alle castleden is Ross absoluut een van de drukste sinds de show eindigde, aangezien hij niet alleen speelde in Netflix' romantische tienerfilm To All the Boys: Always and Forever 2021 - maar hij nam ook deel als stemacteur in de animatiefilm film Raya and the Last Dragon en de show Army of the Dead: Lost Vegas. Ross zal ook te zien zijn in de tv-show Swimming with Sharks, die momenteel in postproductie is.

6 en Katherine Langford speelden de hoofdrol in de Netflix-show 'Cursed'

Katherine Langford in 13 redenen waarom
Katherine Langford in 13 redenen waarom

Laten we verder gaan met Katherine Langford die Hannah Baker speelde in de show. Sinds het laatste seizoen van de show in mei 2020 in première ging, was Katherine te zien in de fantasy-komedie Spontaneous - evenals in de populaire fantasy-dramshow Cursed waarin ze de hoofdpersoon Nimue speelt. Momenteel wordt geschat dat Kathrine een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft.

5 Justin Prentice nam een pauze van acteren

Justin Prentice in 13 redenen waarom
Justin Prentice in 13 redenen waarom

De volgende op de lijst is Justin Prentice die Bryce Walker speelde op 13 Reasons Why. In tegenstelling tot de rest van de cast, besloot Justin om het wat langzamer aan te doen, en eerlijk gezegd - gezien het feit dat er een wereldwijde pandemie heeft plaatsgevonden voordat het laatste seizoen van het tienerdrama zelfs in première ging - kunnen we hem zeker niet kwalijk nemen dat hij tijd voor zichzelf heeft genomen !

4 En Miles Heizer ook

Miles Heizer in 13 redenen waarom
Miles Heizer in 13 redenen waarom

Nog 13 redenen waarom het castlid dat een pauze nam nadat de show was afgelopen, Miles Heizer is die Alex Standall in de show speelde.

Net als zijn co-ster Justin, lijkt het zeker alsof Alex ook wat vrije tijd heeft genomen - maar het is veilig om te zeggen dat we de jonge acteur binnenkort in een ander project zullen zien schitteren!

3 Christian Navarro schittert in 'The Devil's Light' dat dit jaar uitkomt

Christian Navarro in 13 redenen waarom
Christian Navarro in 13 redenen waarom

De volgende op de lijst is Christian Navarro die Tony Padilla speelde in 13 Reasons Why. Sinds het populaire tienerdrama afgelopen voorjaar afliep, heeft Christian aan één project gewerkt dat nog moet worden uitgebracht. Dit jaar gaat de horrorfilm The Devil's Light in première, en ja, we zullen Christian erin zien!

2 Devin Druid speelde in de horrorfilm 'The Pale Door' van 2020

Devin Druid in 13 redenen waarom
Devin Druid in 13 redenen waarom

Laten we verder gaan met Devin Druid die Tyler Down speelde in het populaire tienerdrama. Sinds de show is afgelopen, heeft Devin in nogal wat projecten gespeeld, waaronder de films Greyhound, The Pale Door, White Elephant en The Man in the Woods, evenals de show Day by Day. Daarnaast heeft Devin momenteel twee films in productie - Jelly en Close Before Midnight.

1 En tot slot, Grace Saif heeft de korte film 'The Visit' in postproductie

Grace Saif in 13 redenen waarom
Grace Saif in 13 redenen waarom

De lijst wordt afgerond door Grace Saif die Ani Achola speelde in de show. Sinds 13 Reasons Why vorig jaar afliep, speelde de actrice in één project: de korte film The Visit, die momenteel in postproductie is en dit jaar in première gaat.

Aanbevolen: