13 Reasons Why': wat heeft de cast gedaan sinds de finale?

Inhoudsopgave:

13 Reasons Why': wat heeft de cast gedaan sinds de finale?
13 Reasons Why': wat heeft de cast gedaan sinds de finale?
Anonim

Het tienerdrama 13 Reasons Why ging in 2013 in première op Netflix en werd al snel controversieel. De show ging over tal van serieuze onderwerpen - van zelfmoord, over drugsmisbruik tot verkrachting - en het sprak onmiddellijk veel kijkers aan vanwege de afbeeldingen van sociale problemen waarmee de jeugd van tegenwoordig vaak wordt geconfronteerd. In de zomer van 2020 werd het laatste vierde seizoen van de show uitgezonden, en hoewel veel fans verdrietig waren om afscheid te nemen van Clay, Justin, Jessica en Co., waren de kijkcijfers van de show gewoon niet meer zo hoog.

Vandaag bekijken we wat de cast van 13 Reasons Why heeft gedaan sinds de finale van de show. Van de hoofdrol in muziekvideo's tot het uitbrengen van hun eigen muziek - blijf scrollen om erachter te komen wat de getalenteerde acteurs van de show hebben uitgespookt sinds ze afscheid hebben genomen van het Netflix-tienerdrama!

10 Dylan Minnette

De aftrap is Dylan Minnette die Clay Jensen speelde in de Netflix-dramashow. Sinds de show is afgelopen, heeft Dylan zich veel toegelegd op zijn muziekcarrière met zijn band Wallows. Daarnaast werkte Dylan ook aan twee acteerprojecten - de nieuwe aflevering in de horrorfranchise Scream die volgend jaar uitkomt en de aankomende miniserie The Dropout die momenteel in postproductie is.

9 Katherine Langford

Laten we verder gaan met Katherine Langford die Hannah Baker speelde op 13 Reasons Why. Sinds het einde van de show speelde Katherine de rol van een tienertovenares genaamd Nimue in het Netflix-fantasiedrama Cursed. Naast dit project werd de actrice ook gecast in de rom-com Spontaneous 2020.

8 Alisha Boe

Alisha Boe, die Jessica Davis speelde in de Netflix-hit, is de volgende op de lijst. Dit jaar was de actrice te zien in de videoclip van Leon Bridges voor het nummer "Why Don't You Touch Me: Part 1."

Als het op films en shows aankomt, heeft de actrice momenteel vier aankomende projecten - de korte film The Naked Man, de dramafilm Who Am I?, en de komedies When You Finish Saving the World en Strangers.

7 Brandon Flynn

De volgende op de lijst is Brandon Flynn die Justin Foley speelde in de Netflix-hit. Toen de show eenmaal was afgelopen, speelde Brandon in de rom-com Looks That Kill en in het Netflix-mysteriedrama Ratched. Momenteel heeft Brandon één project in postproductie - het drama Who Am I? waarin hij zal schitteren naast zijn 13 Reasons Why co-ster Alisha Boe.

6 Ross Butler

Laten we verder gaan met Ross Butler die Zach Dempsey speelde op 13 Reasons Why. Sinds de show in 2020 is afgelopen, heeft Ross zichzelf behoorlijk bezig gehouden. Hij speelde in de Netflix-rom-com To All the Boys: Always and Forever en fans konden zijn stem horen in de Disney-hit Raya and the Last Dragon. Momenteel heeft Ross vier aankomende projecten - de shows Swimming with Sharks en Army of the Dead: Lost Vegas evenals de films Shazam! Fury of the Gods en perfecte verslaving.

5 Christian Navarro

Christian Navarro die Tony Padilla speelde in de Netflix-show is de volgende. Toen 13 Reasons Why eenmaal was afgerond, nam Tony deel aan slechts één project - de nog te verschijnen thrillerfilm The Devil's Light die dit jaar uitkomt.

4 Justin Prentice

De volgende op de lijst is Justin Prentice die Bryce Walker speelde op 13 Reasons Why. Net als zijn voormalige co-ster Christian Navarro, deed Justin het ook rustig aan nadat de show was afgelopen en hij deed ook maar aan één project mee.

De acteur werd gecast in de show True Story, die momenteel in pre-productie is en later dit jaar zou moeten uitkomen.

3 Miles Heizer

Laten we verder gaan met Miles Heizer die Alex Standall speelde in de Netflix-show. Het lijkt erop dat de acteur, toen 13 Reasons Why eenmaal was afgerond, besloot om een pauze te nemen in de entertainmentindustrie - althans volgens zijn IMDb-profiel. Daar is het populaire Netflix-tienerdrama nog steeds zijn meest recente project.

2 Devin Druid

Devin Druid die Tyler Down speelde op 13 Reasons Why is de volgende op de lijst. Devin is zeker een van de weinige castleden die zichzelf erg bezig hielden toen de show eenmaal was afgelopen. Devin verscheen in films zoals het geschiedenisdrama Greyhound, de horror The Pale Door, de komedie White Elephant en het mysterie The Man in the Woods, evenals de podcastshow Day by Day. Momenteel heeft Devin één project in de maak - de horrorfilm Close Before Midnight.

1 Timothy Granaderos

En tot slot, het afronden van de lijst is Timothy Granaderos die Montgomery De La Cruz speelde in de Netflix-dramashow 13 Reasons Why. Toen het eenmaal was afgerond, verscheen Timothy in de fantasy-komedieshow Room 104, de korte dramafilm A Small Family Affair, de komische film Plan B, evenals de horrorkomedie Un titled Horror Movie.

Aanbevolen: