Billie Eilish praat constant op camera voor Apple TV+ documentaire

Inhoudsopgave:

Billie Eilish praat constant op camera voor Apple TV+ documentaire
Billie Eilish praat constant op camera voor Apple TV+ documentaire
Anonim

Sprekend op The Late Show Met Stephen Colbert op 23 februari, beschreef Eilish de ervaring van constant voor de camera te zijn als "zeer invasief maar erg leuk".

Billie Eilish ‘Kinda Loved’ wordt gevolgd door een camera voor haar documentaire

Eilish vertelde Colbert dat ze de bemanning soms om wat tijd voor zichzelf moest vragen.

“Als mensen hebben we allemaal de neiging om ons de hele tijd behoorlijk irrelevant te voelen”, vertelde Eilish aan Colbert.

En hoewel het erg invasief was, en op een gegeven moment veel, en soms dacht ik gewoon: 'Je moet gaan', was het leuk, 'vervolgde ze.

De zangeres voegde er ook aan toe dat ze "een beetje van de ervaring hield".

“Het was leuk om mensen daar te hebben die er letterlijk zijn om je je leven te zien leiden, want zoiets bestaat niet. Er is niets in het leven dat zo is. Ik vond het een beetje geweldig, om eerlijk te zijn, 'voegde ze eraan toe.

Eilish beschreef het filmen voor de documentaire als "een rare manier van leven", maar zei dat de crew respectvol was.

Als ik dacht: 'Oké, ik kan dit nu niet doen,' zouden ze gewoon vertrekken, wat geweldig was, en dat is zo nodig, 'voegde Eilish eraan toe.

In de documentaire is Eilish ook bij haar familie te zien, zoals een clip van haar in bed met haar moeder, terwijl de zangeres ontdekt dat ze meerdere Grammy-nominaties heeft ontvangen, bewijst.

Billie Eilish over authentiek zijn op camera

Eilish maakte zich ook zorgen over haar authentieke zelf terwijl ze gefilmd werd.

“Ik ben het zo’n beetje,” zei ze.

Ze wilde er ook voor zorgen dat haar fans begrijpen dat de documentaire, hoewel authentiek, ook een deel van haar leven is.

“Ik denk dat het echter heel belangrijk is om te weten dat, als toeschouwer van een doc, deze doc, en elke andere doc… wees je er heel goed van bewust dat het niet alles is,” zei ze.

“Je ziet op dat moment een stukje van mijn leven. Er is een ton die er niet in zit, voegde ze eraan toe.

Eilish zei toen dat het moeilijk was om de documentaire te bekijken omdat ze "super irritant" was op het moment van filmen. De documentaire werd gedurende drie jaar gefilmd in het leven van de No Time To Die-zanger.

"Ik zou er niemand naar laten kijken totdat ik het had gezien," zei Eilish.

“Ik was erg bezorgd,” zei ze.

“Er was een moment waarop ik ermee stopte, schreeuwde, opstond, door het huis rende, terugkwam, mijn broek naar beneden trok, weer door het huis rende. O mijn God! Het was veel.”

Billie Eilish: The World's A Little Blurry gaat op 25 februari in première op Apple TV+

Aanbevolen: