Justin Bieber's nieuwe documentaire gaat over zijn strijd met de ziekte van Lyme

Inhoudsopgave:

Justin Bieber's nieuwe documentaire gaat over zijn strijd met de ziekte van Lyme
Justin Bieber's nieuwe documentaire gaat over zijn strijd met de ziekte van Lyme
Anonim

Nadat ze in het huwelijksbootje stapten met Hailey Baldwin en vertrokken voor zijn volgende wereldtournee, maakt de Biebs officieel een comeback.

Na 4 lange jaren heeft de zanger eindelijk zijn nieuwe single "Yummy" uitgebracht en zijn YouTube-documentaireserie getiteld Justin Bieber: Seasons geplaagd.

Fans kunnen een kijkje in het leven van de popster verwachten, inclusief zijn langdurige strijd met de ziekte van Lyme.

Hij besluit eindelijk om behandeld te worden

De Biebs kregen eind vorig jaar voor het eerst de diagnose van de ziekte van Lyme. Hij had jarenlang behandelingen ondergaan, voorafgaand aan 2019, die niet effectief bleken te zijn en uiteindelijk zijn toestand verslechterden. Om het nog erger te maken, maakten fans wrede opmerkingen over het fysieke uiterlijk van de zanger. Op 5 januari 2020 vuurde Bieber terug op de internettrollen door te bevestigen dat hij leed aan de ziekte van Lyme.

De "Yummy"-zanger legde in de Instagram-post verder uit dat de "ziekte en een ernstig geval van Mono zijn hersenen, huid en energie aantasten."

Zijn vrouw, Hailey Baldwin, steunde hem door de ernst van de ziekte te vermelden en hoe het niet als een grap moet worden behandeld.

Er komt meer in de documentaireserie

De afgelopen jaren waren zwaar voor de Biebs, maar gelukkig weet de zangeres van de positieve kant te kijken.

In zijn nieuwe documentaireserie, die op 27 januari op YouTube wordt uitgezonden, gaat de zanger dieper in op zijn voortdurende strijd met de ziekte van Lyme.

Bieber verdient een aantal belangrijke rekwisieten om over zijn toestand te praten! De serie van 10 afleveringen zal zeker de harten van fans aantrekken.

Aanbevolen: