Hoeveel werd Steve Carell betaald om te schitteren in 'Space Force'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Steve Carell betaald om te schitteren in 'Space Force'?
Hoeveel werd Steve Carell betaald om te schitteren in 'Space Force'?
Anonim

De sitcom The Office is een van de grootste en meest impactvolle televisieprogramma's aller tijden, en op zijn hoogtepunt was het een niet te stoppen kracht op televisie. Sinds het einde is de show blijven bloeien op streamingplatforms, wat zijn erfenis naar een ander niveau heeft getild. Niet alleen dat, maar de sterren van de show zijn sindsdien doorgegaan naar andere succesvolle projecten.

Steve Carell speelt momenteel in de Netflix-serie Space Force, die in het eerste seizoen veel kijkers wist te trekken. Het kostte veel moeite om Carell weer op het kleine scherm te krijgen, en zijn salaris voor de show is astronomisch.

Laten we eens kijken hoeveel Carell verdient voor Space Force.

Hij kreeg $ 1 miljoen per aflevering betaald

Steve Carell Space Force
Steve Carell Space Force

Na jaren geleden een legende van het kleine scherm te zijn geworden, anticipeerden mensen op de terugkeer van Steve Carell in de hoop dat hij tot een nieuw project zou komen en er een nieuwe hit van zou kunnen maken. Het is duidelijk dat Netflix de artiest all-in was, omdat ze uiteindelijk een salaris van $ 1 miljoen aan de ster overhandigden.

Het is uiterst zeldzaam dat een artiest dit soort geld op televisie binnenha alt, en het overkomt bijna nooit iemand in het eerste seizoen van een show. Normaal gesproken begint iemand met een veel lager salaris en werkt hij gestaag omhoog, maar Netflix was ervan overtuigd dat deze show hun volgende grote hit zou kunnen worden met Steve Carell in de hoofdrol.

Bij de release werd Space Force nogal lauw ontvangen. Om eerlijk te zijn, er was absoluut geen manier dat deze show in de buurt zou komen van wat The Office kon doen. Die show is met recht een van de grootste shows aller tijden, en het speelde een grote rol in het feit dat Space Force zulke hoge verwachtingen had.

Hoewel Space Force niet de geweldige recensies kreeg waarnaar het op zoek was, was het een flinke hit voor de streaminggigant toen het werd uitgebracht. Afgezien van Carell had de rest van de cast heel veel talent en ervaring die allemaal nodig waren om het eerste seizoen tot een succes te maken.

Natuurlijk hebben mensen gekeken naar wat Carell voor Space Force kon neerzetten en vergeleken met wat hij maakte in zijn tijd op The Office.

Dit was veel meer dan zijn kantoorsalaris

Steve Carell Het kantoor
Steve Carell Het kantoor

Hoe groot het succes van The Office ook was, sommige mensen zullen misschien verbaasd zijn te horen dat het salaris van Steve Carell voor de show lang niet in de buurt kwam van wat hij kon landen voor Space Force. Toegegeven, The Office had een enorme primaire cast, maar de loonkloof hier is behoorlijk onthutsend.

Er is gemeld dat Carell tot $300.000 per aflevering van The Office verdiende, wat een fantastisch salaris is. Dit is echter minder dan een derde van wat hij momenteel verdient met Space Force. Met syndicatie, streamingrechten en andere factoren die een rol gaan spelen, heeft Carell duidelijk een fortuin verdiend met The Office, maar zijn loon per aflevering was niet zo hoog als sommigen zouden verwachten.

Zoals we eerder al zeiden, hebben sterren van andere shows hun eerdere salarissen in de loop van de tijd naar een ander niveau getild, waarbij sommigen zelfs de felbegeerde grens van $ 1 miljoen hebben overschreden. Ondanks dat hij dit niet voor elkaar kreeg met The Office, was Carell in staat om met Space Force van start te gaan en geld te verdienen terwijl hij zijn totale vermogen vergrootte.

Nadat Steve Carell zijn salaris naar een hoogte had gebracht die hij nooit eerder had bereikt, bleek hij een solide anker voor Space Force te zijn. Door de matige ontvangst vroegen sommigen zich echter af of de show in toekomstige seizoenen zal terugkeren. Gelukkig is er goed nieuws te melden.

Space Force komt terug voor seizoen 2

Steve Carell Space Force
Steve Carell Space Force

Er is bevestigd dat Space Force terugkomt voor een tweede seizoen. Netflix moet blij zijn geweest met het enorme publiek dat op de show afstemde, want ze zullen opnieuw een hoop geld uitgeven om deze personages terug te brengen naar het kleine scherm.

Voor Carell is dit een kans om opnieuw geld te verdienen, en het zal het team achter het project ook de kans geven om hun spel te verbeteren voor een beetje meer lovende kritieken deze keer. Mochten ze succes hebben met seizoen twee, dan zou deze show heel goed het potentieel kunnen hebben om zijn indrukwekkende reeks op het kleine scherm voort te zetten.

Wat betreft het salaris van Carell, we kunnen ons niet voorstellen dat het zo veel verandert. Hij beveelt een hoop geld, en terecht. Sterren nemen zelden een salarisverlaging, dus verwacht dat Carell zijn salaris van $ 1 miljoen voortzet.

Nadat Steve Carell het goed voor zichzelf had gedaan op The Office, was hij in staat om zijn salaris per aflevering op Space Force naar verbazingwekkende hoogten te brengen.

Aanbevolen: