Netflix's Space Force: de beste (en slechtste) delen van de nieuwe show van Steve Carell

Inhoudsopgave:

Netflix's Space Force: de beste (en slechtste) delen van de nieuwe show van Steve Carell
Netflix's Space Force: de beste (en slechtste) delen van de nieuwe show van Steve Carell
Anonim

Space Force is een gloednieuw origineel Netflix-tv-programma dat net in première is gegaan. Het is een komedie en heeft tot nu toe slechts één seizoen. Steve Carell is de ster van de show, aangevuld met Diana Silvers, Ben Schwartz, Lisa Kudrow en John Malkovich. Netflix is buitengewoon slim geweest als het gaat om het maken van binge-waardige originele series voor zijn trouwe abonnees om op af te stemmen. Soms overtreft een show de verwachtingen en soms kan het tegenvallen.

Tot nu toe heeft Space Force veel gemengde recensies ontvangen van critici. Sommige mensen denken dat de show absoluut intelligent, briljant en verbazingwekkend is. Andere mensen denken dat Space Force gemakkelijk kan worden overgeslagen en helemaal niet de moeite waard is om bekeken te worden. Hier zijn enkele van de beste en slechtste delen van de nieuwe show van Steve Carell, Space Force!

12 Beste: Steve Carell is de ster

Het is duidelijk dat een van de beste onderdelen van Space Force het feit is dat Steve Carell de hoofdrolspeler in de show is. Hij is zo'n ongelooflijke acteur met een hilarisch gevoel voor humor. Hij alleen maakt de show beter om naar te kijken. Steve Carell heeft prijzen gewonnen, waaronder de Golden Globe Award voor Beste Acteur Televisieserie Musical of Comedy in 2006.

11 Beste: 'Space Force' is vergelijkbaar met 'The Office'

Een ander positief aspect van Space Force is het feit dat het gemakkelijk te vergelijken is met The Office. Het gaat over een werkplek vol medewerkers die een taak proberen uit te voeren. In The Office probeerden de medewerkers van Dunder Mifflin papier te verkopen en in Space Force proberen de medewerkers de ruimte in te lanceren richting de maan. The Office was een mockumentary… Hoewel Space Force dat niet is, zijn de twee shows nog steeds vergelijkbaar.

10 Beste: 'Space Force' is grappiger dan zijn huidige competitie 'Upload'

Er is nu een nieuwe tv-show beschikbaar op Amazon Prime genaamd Upload en omdat deze in première ging rond dezelfde tijd dat Space Force in première ging op Netflix, concurreren de twee shows met elkaar. Ze gaan allebei over futuristische technologie en daarom worden ze zo sterk gecontrasteerd in de media. Uiteindelijk is Space Force beslist grappiger dan Upload.

9 Slechtste: de satire is niet scherp

Een van de ergste dingen van Space Force is dat de satire niet scherp is. De satire in Space Force zou gemakkelijk een stuk beter kunnen zijn dan het is. Helaas zijn er veel momenten waarop de satire de plank mis slaat en veel te wensen overlaat.

8 Slechtste: niet elk subplot maakt verbinding

De subplots in Space Force sluiten niet altijd aan op de manier waarop ze zouden moeten. Zo speelt Diana Silver de dochter van de generaal en heeft ze een romantisch verhaal dat rondzweeft zonder ooit tot een oplossing te komen. Kijkers vragen zich af wat er met haar liefdesverhaal gebeurt. Het mysterie van hoe het personage van Lisa Kudrow in de gevangenis belandde, hangt ook in de lucht.

7 Slechtste: de karakterontwikkeling is nog niet sterk genoeg

De karakterontwikkeling in Space Force is nog niet erg sterk. Er zijn tal van interessante personages in de show die we willen volgen en meer over willen weten, maar vanaf nu, in het eerste seizoen van de show, is de karakterontwikkeling gewoon niet diep genoeg gegaan. Misschien als deze show een tweede seizoen krijgt, zal dat veranderen.

6 Beste: Lisa Kudrow maakt deel uit van de line-up

Het feit dat Lisa Kudrow deel uitmaakt van de acteeropstelling is een absoluut pluspunt. Lisa Kudrow was een van de sterren van Friends, misschien wel de meest populaire sitcom van de jaren 90. Bovendien heeft ze prijzen voor zichzelf gewonnen, waaronder de Primetime Emmy Award voor Outstanding Supporting Actress in een Comedy Series.

5 Beste: John Malkovich maakt ook deel uit van de line-up

John Milkovich maakt ook deel uit van de line-up voor Space Force! Hij is een andere ongelooflijke acteur die al tientallen jaren in films speelt. Hij is meer dan alleen een acteur, hij is ook een regisseur, producent en modeontwerper.

4 Beste: de doelen van het Space Force-team zijn duidelijk voor kijkers

Een ander voordeel van Space Force is het feit dat de doelen van het Space Force-team duidelijk zijn voor kijkers. We weten precies wat de bedoelingen zijn van elk hoofdpersonage in de show. We zijn niet echt in de war over wat ze proberen te bereiken en welke doelen ze nastreven.

3 Slechtste: het is moeilijk te zeggen wie de held is

Een negatief punt dat we ontdekten, is dat het moeilijk is om te zien wie de held is. Steunen we het karakter van Steve Carell omdat hij een goedhartige man is die zijn best doet om zijn kalmte te bewaren onder intense druk, of is hij een nuchtere kerel die niet de titel zou moeten hebben die hij heeft?

2 Slechtste: afleveringen zijn snel en kort

De afleveringen zijn snel en kort, wat als positief of negatief kan worden gezien, maar naar onze mening is het hier meer negatief. Als het erom gaat ons te verdiepen in de wereld van entertainment, kunnen afleveringen van tv-programma's van 45 minuten tot 1 uur veel meer een diepgaande verhaallijn bieden dan programma's die ongeveer 30 minuten duren.

1 Beste: Greg Daniels zit achter de creatie van 'Space Force'

Een ander positief punt achter Space Force is het feit dat Greg Daniels een van de geesten is achter de oprichting ervan. Hij werkte samen met Steve Carell en dit was niet de eerste keer dat ze samenwerkten. Ze werkten ook samen aan The Office, dat tot op de dag van vandaag een van de meest populaire en binge-waardige shows ooit is. Daarom zullen mensen over de hele linie hoge verwachtingen hebben van de eerste aflevering van Space Force!

Aanbevolen: