Eerste blik op Netflix's Space Force met Steve Carell nu beschikbaar

Eerste blik op Netflix's Space Force met Steve Carell nu beschikbaar
Eerste blik op Netflix's Space Force met Steve Carell nu beschikbaar
Anonim

Als je een fan bent van The Office, Parks and Recreation, Steve Carell, of als je iemand bent die serieuze vragen heeft over de nieuwste tak van het leger, dan is er goed nieuws voor je: Netflix heeft heeft de teaser-trailer uitgebracht voor hun nieuwe originele serie, Space Force, en kondigde een premièredatum aan waarop fans niet te lang zullen wachten.

Deze nieuwe serie komt voort uit de geest van de bedenker van Office, Greg Daniels, die samen met Steve Carell een comedyserie op de werkplek heeft gemaakt waarin een parodie wordt gemaakt op een van de meest verbijsterende huisdierenprojecten van president Trump: Space Force, de gloednieuwe zesde vestiging van het leger. Zoals de teaser-trailer het stelt:

“Het doel van de nieuwe tak is om “satellieten te verdedigen tegen aanvallen” en “andere ruimtegerelateerde taken uit te voeren” of zoiets. Dit is het verhaal van de mannen en vrouwen die het moeten uitzoeken.”

Carell zal in het project schitteren als viersterrengeneraal Mike Naird. De plotsynopsis van Netflix is als volgt:

"Een gedecoreerde piloot met dromen van het runnen van de luchtmacht, viersterrengeneraal Mark R. Naird wordt voor een lus gegooid wanneer hij merkt dat hij wordt getikt om de nieuw gevormde zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten te leiden: Space Force. Sceptisch maar toegewijd, Mark ontwortelt zijn familie en verhuist naar een afgelegen basis in Colorado, waar hij en een kleurrijk team van wetenschappers en "Ruimtemannen" door het Witte Huis de taak krijgen om snel Amerikaanse laarzen op de maan te krijgen en het bereiken van totale ruimte dominantie. Van co-creators Carell en Greg Daniels (The Office) is SPACE FORCE een nieuw soort werkplekkomedie, waar de inzet torenhoog is en de ambities nog hoger.”

En (alsof de belofte om Steve Carell weer als een slecht uitgeruste baas te zien spelen, niet genoeg is om kijkers van deze nieuwe serie te verkopen), zit de cast ook vol met andere grote komische sterren. Om te beginnen speelt Lisa Kudrow van Friends de vrouw van Naird. Wat zijn collega's betreft, zal Ben Schwartz van Parks and Rec zich ook bij de cast voegen, evenals John Malkovitch, Jimmy O. Yang van Silicon Valley, Fred Willard en Noah Emmerich, uit de FX-serie The Americans. Twee relatief nieuwere actrices, Diana Silvers en Tammy Newsome zullen zich ook bij de hoofdcast voegen.

De serie werd voor het eerst aangekondigd op 16 januari 2019, vlak na de aankondiging van de werkelijke Space Force door president Trump. Volgens de originele aankondiging van Netflix zal het eerste seizoen uit tien afleveringen bestaan. De opnames begonnen in september 2019 en eindigden op 10 januari 2020.

Dit is een ongelooflijk snelle ommekeer voor een televisieshow, van concept tot uitvoering, vooral in vergelijking met Daniel's andere onlangs ingepakte nieuwe serie, Upload, die op 1 mei 2020 in première gaat op Amazon Prime Video. In een interview met Jenna Fischer en Angela Kinsey op hun podcast Office Ladies, zei Daniels dat hij sinds de latere jaren van zijn dagen op The Office, ergens tussen 2010 en 2013 aan Upload had gewerkt.

In ieder geval zullen fans zeker blij zijn met de snelle komst van deze serie, vooral omdat veel toegewijde fans van The Office zich zorgen maken over het feit dat de serie vanaf 2021 niet langer beschikbaar zal zijn op Netflix. In feite hoeven die opgewonden fans niet eens zo lang te wachten: Space Force zal zich voor de zomer bij de Netflix-line-up voegen: het verschijnt op 29 mei 2020.

Aanbevolen: