Kate Walsh zegt dat ze er helemaal voor is om terug te keren naar 'Grey's Anatomy

Kate Walsh zegt dat ze er helemaal voor is om terug te keren naar 'Grey's Anatomy
Kate Walsh zegt dat ze er helemaal voor is om terug te keren naar 'Grey's Anatomy
Anonim

In een exclusief interview met People zegt Kate Walsh dat ze "absoluut" haar rol in de langlopende ABC-hitserie Grey's Anatomy zou hernemen.

"Als ze het voor elkaar konden krijgen, zou ik graag terugkomen", zei ze. "Misschien zal ik inzoomen. Dr. Addison kan inzoomen."

Walsh verscheen voor het eerst in de show in de finale van seizoen 1. S hij speelde de rol van Dr. Addison Montgomery, een neonatale chirurg en vervreemde vrouw van Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey), die een geheime relatie had met Meredith Gray (Ellen Pompeo).

Na twee seizoenen in de show te hebben gespeeld, bleef Walsh Addison spelen in Private Practice, een spin-off die werd uitgezonden van 2007 tot 2013.

Tijdens de zes seizoenen van de spin-off keerde Walsh terug naar Grey's Anatomy voor een paar afleveringen en een cross-over-aflevering tussen de twee shows.

Kate Walsh en Patrick Dempsey in Grays Anatomy
Kate Walsh en Patrick Dempsey in Grays Anatomy

Walsh vertelde People dat ze niet verrast is dat Grey's Anatomy in de loop der jaren zoveel succes heeft behaald.

"Ik dacht: 'Dit is een geweldige show.' Zelfs voordat het zelfs maar een zendtijd had, 'zei Walsh. "Ik was net als gast, ik dacht: 'Dit is een geweldige show. Ik denk dat het echt goed gaat worden.' En hier zijn we. Hier zijn ze."

Ze voegde eraan toe: "Zeven jaar later. Het heeft mijn leven zeker veranderd."

GERELATEERD: 'Grey's Anatomy'-fans stomverbaasd nadat Rob Lowe onthult dat hij de hoofdrol heeft afgewezen

In het interview sprak Walsh ook over de terugkeer naar een andere populaire show, Emily in Parijs. Ze speelt Madeline Wheeler, de baas van Emily Cooper (Lily Collins), in de populaire Netflix-serie

Toen de show voor het eerst werd uitgebracht, werd Emily in Parijs een van de meest bekeken romcom-series op het streamingplatform. Sindsdien is de hitserie door Netflix vernieuwd voor een tweede seizoen.

Kate Walsh in de romcom-serie Emily in Paris
Kate Walsh in de romcom-serie Emily in Paris

Toen haar werd gevraagd of ze de kans krijgt om haar rol opnieuw te spelen, antwoordde Walsh: "Ik hoop het. We hebben erover gepraat. We zullen zien. Ik denk het wel. Misschien, maar ik ben niet zeker."

"Ik vond het geweldig. Het was zo leuk", zei ze over haar tijd in de serie. "Ik hou van de show. Het was gewoon een genot van punt tot staart in mijn kleine beetje erin, dus het zou geweldig zijn om terug te gaan."

GERELATEERD: Wat gebeurde er met de acteercarrière van Katherine Heigl nadat ze 'Grey's Anatomy' verliet?

Het is geweldig om te horen dat het idee dat Walsh terugkeert naar Grey's Anatomy werkelijkheid kan worden. De mogelijkheid dat Walsh in de toekomst een cameo als Addison maakt, is iets waar fans naar uit kunnen kijken.

Alle 16 seizoenen van Grey's Anatomy zijn beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: