Harry Potter'-ster Rupert Grint onthult dat hij open zou staan om terug te keren voor een andere film

Harry Potter'-ster Rupert Grint onthult dat hij open zou staan om terug te keren voor een andere film
Harry Potter'-ster Rupert Grint onthult dat hij open zou staan om terug te keren voor een andere film
Anonim

In een exclusief interview met ComicBook.com, werd Rupert Grint openhartig over de vraag of hij open zou staan om zijn rol als Ron Wemel in de Harry Potter-filmreeks te hernemen. Grint speelde de rol van Ron Weasly, Harry's beste vriend, in alle acht films in de populaire franchise.

Grints personage keert terug in het vervolg Harry Potter and the Cursed Child, een tweedelig Broadway-toneelstuk dat 19 jaar na de laatste aflevering, Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2, plaatsvindt. Het verhaal richt zich een klein beetje op Harry, Ron en Hermione op volwassen leeftijd, maar meer nog op het leven van hun kinderen wanneer ze hun tijd op Hogwarts beginnen.

Warner Bros. kocht onlangs de rechten op de nu beroemde Broadway-show, waardoor geruchten ontstonden dat er mogelijk een verfilming in de maak is. Als het toch gebeurt, vragen veel fans zich af of de originele acteurs zullen terugkeren naar hun rollen, of zullen worden herschikt met oudere acteurs.

Harry, Ron en Hermelien op volwassen leeftijd
Harry, Ron en Hermelien op volwassen leeftijd

Hoewel het meer dan tien jaar geleden is sinds de laatste Harry Potter-film werd uitgebracht, onthulde de 32-jarige acteur dat hij nog steeds zou terugkeren voor een andere film. 'Ik weet het niet. Ik bedoel, zeg nooit nooit,' zei hij. "Ik zou nooit zeggen: 'Absoluut niet'."

Grint vervolgde: "Het was een groot deel van mijn leven en ik ben dol op dat personage en hun verhalen … Dus ja, ik bedoel, ik zou er op het juiste moment klaar voor zijn. ik weet niet welke capaciteit dat zou zijn, maar ja, we zullen zien."

GERELATEERD: Harry Potter's Rupert Grint staat nu op Instagram! Hier is hoe zijn co-sterren hem verwelkomden

Vorig jaar nam Grint deel aan een Harry Potter-reünie met zijn voormalige co-sterren om de 19e verjaardag van de release van de eerste film, Harry Potter and the Sorcerer's Stone, te vieren.

Het evenement werd georganiseerd door Tom Felton, die Draco Malfidus in de films speelde. De castleden die een speciaal optreden maakten, waren onder meer Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Jason Isaacs en verschillende anderen.

Tijdens de virtuele chat blikte Grint terug op zijn tijd op de set van de eerste film. "Het voelt niet zo lang", zei hij, ik kan me nog de eerste scène herinneren die we ooit hebben gefilmd."

Ron en Harry in de Harry Potter-film
Ron en Harry in de Harry Potter-film

Momenteel heeft Grint een terugkerende rol in de Apple TV+ horrorserie Servant, en probeert hij het leven als nieuwe vader in evenwicht te brengen. In mei vorig jaar verwelkomden hij en zijn vrouw Georgia Groome hun eerste dochter, Wednesday G. Grint.

Grint onthulde dat Servant de slechtste show was nadat hij een nieuwe vader was geworden. "We hebben dit seizoen eigenlijk in twee helften gefilmd, vanwege de pandemie", zei hij. "Ik kreeg de baby tijdens de soort van down-periode toen we in lockdown waren en kwam terug met de baby voor het tweede deel.

GERELATEERD: Alles wat we weten over Rupert Grint, Georgia Groome en hun dochter

Hij voegde eraan toe: "Dus het was, ja, het is heel vreemd. Het heeft zeker mijn kijk op dingen veranderd, maar ook op een nuttige manier … het was iets waar ik nooit echt een idee van had."

Het tweede seizoen van de Apple TV+ serie Servant gaat in première op 15 januari 2021.

Aanbevolen: