Kate Winslet zei dat haar optreden in deze film een van haar favorieten was

Kate Winslet zei dat haar optreden in deze film een van haar favorieten was
Kate Winslet zei dat haar optreden in deze film een van haar favorieten was
Anonim

Fans herinneren zich Kate Winslet waarschijnlijk het meest als haar 'Titanic'-personage, Rose. En het is waar dat de film een epische hit van zijn tijd was. Tegelijkertijd was het verre van Winslet's enige rol -- en het was niet eens haar enige rol naast Leonardo DiCaprio.

Hoewel ze de kans om later weer met Leo te spelen voorbij liet gaan, bleef Kate bezig met andere projecten waar geen gedoemd DiCaprio bij betrokken was.

Er was één film die misschien langs de radar van de fans is geglipt, maar die volgens Kate nog steeds een van haar favoriete uitvoeringen is tot nu toe. Terwijl 'Titanic' in 1997 uitkwam, werd de film die nog steeds een plek in Kate's hart heeft, uitgebracht in 2004.

Het was 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' dat in Winslet's geheugen is gegrift als een van de meest 'leuke' rollen die ze ooit heeft gespeeld, legde de actrice uit. Per EW verscheen Kate tijdens een lezing in 2017 om een aankomende film te bespreken, maar dook ook in haar geschiedenis op het scherm en haar meest memorabele acteeroptredens.

Een van de toprollen die ze genoot, was die van Clementine, het meisje dat verliefd wordt op het personage van Jim Carrey. Hoewel sommige fans van Winslet zich de film alleen herinneren als een beetje onsamenhangend en futuristisch, was dat doelbewust.

De plot volgde Kate als Clementine en Jim als Joel terwijl ze een breuk meemaakten, hun herinneringen aan elkaar wissen, elkaar weer ontmoeten en overeenkomen om opnieuw te beginnen met hun relatie.

Klinkt eenvoudig, toch? Maar de film gebruikte een reeks flashbacks in een "niet-lineair verhaal" om de diepte van de verbinding van de personages en gedeelde herinneringen te onderzoeken. Hoewel het paar aan het einde van de film weer contact maakt en de waarheid over hun verleden ontdekt, denkt Kate niet dat het verhaal echt voorbij is.

Jim Carrey als Joel en Kate Winslet als Clementine in 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind&39
Jim Carrey als Joel en Kate Winslet als Clementine in 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind&39

Tijdens haar paneldiscussie legde Winslet uit dat ze het personage graag opnieuw zou spelen om "Clementine als een 42-jarige vrouw te zien".

Kate zei verder dat ze graag zou willen weten wat er met Clementine is gebeurd en vermoedde dat het personage in de tussenliggende jaren een intense groei zou hebben doorgemaakt, ongeacht wat er met haar relatie met Joel is gebeurd.

Kate stelde zich voor dat Clementine "meer haarkleuren en meer gekke kleding" zou hebben! en dat het een leuke ervaring had kunnen zijn. Er wordt natuurlijk niet gesproken over een samenwerking met Jim Carrey voor een andere film, maar dat betekent niet dat Kate er geen zin in zou hebben.

En hoewel ze uitlegde dat ze haar films niet vaak opnieuw bekijkt na de eerste vertoning, zal Kate's voorliefde voor Clementine haar er misschien toe brengen om de film opnieuw te bekijken die ze zo graag zou willen dat ze in karakter opnieuw zou kunnen bekijken.

Aanbevolen: