Hier is waarom deze beroemdheid zei dat haar lichaam het niet aankon om het uit te maken met Ryan Reynolds

Inhoudsopgave:

Hier is waarom deze beroemdheid zei dat haar lichaam het niet aankon om het uit te maken met Ryan Reynolds
Hier is waarom deze beroemdheid zei dat haar lichaam het niet aankon om het uit te maken met Ryan Reynolds
Anonim

Tegenwoordig zijn er een handvol beroemde koppels waarvan de meeste waarnemers denken dat ze ongelooflijk lief en perfect samen zijn. In feite lijken de meeste mensen te geloven dat er maar een handvol beroemde koppels zijn die nooit hoeven te scheiden, omdat ze voor elkaar bestemd lijken te zijn. Iedereen lijkt het bijvoorbeeld geweldig te vinden als Dax Shepard en Kristen Bell, Jay-Z en Beyoncé, of Emily Blunt en John Krasinski samen in het openbaar verschijnen.

Een ander voorbeeld van een beroemdheidspaar dat schijnbaar absoluut perfect samen is, zijn Ryan Reynolds en Blake Lively. Lively en Reynold hebben hun relatie immers na meer dan tien jaar samen sterk gehouden.

Hoewel het geweldig is dat Blake Lively en Ryan Reynolds elkaar hebben gevonden, waren ze allebei in het verleden betrokken bij andere sterren. Helaas onthulde een van de exen van Reynolds ooit dat hun breuk zo zwaar voor haar was dat ze bang was dat haar lichaam zou breken als ze weer zo'n hartzeer zou moeten lijden.

Reynolds’ vroegere relaties

In 1998 kreeg Ryan Reynolds zijn eerste aanraking met roem nadat hij was ingehuurd om te schitteren in de show Two Guys and a Girl, die vier seizoenen op ABC werd uitgezonden. Dat betekent natuurlijk dat Reynolds op dit moment al meer dan twintig jaar bekend staat. In die jaren is Reynolds romantisch in verband gebracht met verschillende vrouwen.

Telkens wanneer Ryan Reynolds vrijgezel was, werd hij beschouwd als een van 's werelds meest begeerde vrijgezellen. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Reynolds in het verleden op verschillende momenten een relatie had met Sandra Bullock en Charlize Theron. Dat gezegd hebbende, geen van deze twee vermeende relaties is bevestigd door een van de betrokkenen.

Aan de andere kant is het bekend dat Reynolds in de loop der jaren kortstondige relaties had met verschillende sterren. Zo was Reynolds ooit betrokken bij een Duits model genaamd Agnes Fischer, 3rd Rock van de Sun-ster Kristen Johnson en She's All that-ster Rachael Leigh Cook. Reynolds is ook in verband gebracht met enkele van zijn voormalige co-sterren. Reynolds en Melissa Joan Hart deelden bijvoorbeeld het scherm in de tv-film Sabrina the Teenage Witch die de pilot van de show werd en ze gingen door met daten. Reynolds werd ook al vroeg in de run van die show gelinkt aan zijn voormalige Two Guys and a Girl co-ster Traylor Howard.

In termen van de relaties van Ryan Reynolds in het verleden, zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat zijn belangrijkste mislukte koppeling met Scarlett Johansson was. Het paar begon tenslotte te daten in 2007, ze verloofden zich in 2008 en ze trouwden in 2008. Helaas is er gezegd dat Johansson en Reynolds een disfunctionele relatie hadden en dat het paar in 2010 uit elkaar ging, en toen werd hun scheiding afgerond volgend jaar.

Ernstig Hartzeer

Hoewel Ryan Reynolds en Scarlett Johansson samen door het gangpad liepen, zou je kunnen stellen dat een andere van zijn eerdere relaties net zo belangrijk was. Per slot van rekening waren Reynolds en Alanis Morissette misschien niet in het huwelijksbootje, maar ze waren jarenlang samen, en het grootste deel van die tijd leek het alsof ze erg gelukkig waren samen.

Nadat de twee Canadezen in 2002 met elkaar begonnen te daten, stelde Ryan Reynolds ongeveer twee jaar later de grote vraag en Alanis Morissette accepteerde het. Helaas konden Morissette en Reynolds het uiteindelijk niet laten werken en maakten ze de schokkende aankondiging dat ze in 2007 hun eigen weg gingen.

Aangezien er schijnbaar dagelijks nieuwe koppels van beroemdheden opduiken en de meeste van die relaties snel eindigen, kan het gemakkelijk zijn om de meeste scheidingen van beroemdheden af te schrijven als niet erg. Als het gaat om het uiteenvallen van Alanis Morissette en Ryan Reynolds, is het echter overduidelijk dat hun scheiding erg moeilijk voor hen was om mee om te gaan. Tenminste, dat is het geval met Morissette, aangezien de zeer getalenteerde zangeres open was over hoe ernstig de breuk haar had getroffen. Bijvoorbeeld, in de nasleep van de splitsing van Reynolds, bracht Morissette een prachtig nummer uit genaamd "Torch", waarin ze rouwde om het einde van hun relatie.

Bij andere gelegenheden sprak Alanis Morissette haar verdriet aan, onder meer tijdens een interview met de Los Angeles Times in 2008. Ze beweerde zelfs dat haar liefdesverdriet zo brutaal was dat Morissette dat soort ernstige onrust niet meer aankon.

"Ik denk dat het de druppel is die de rug van de kameel breekt", zegt Morissette. "Het heeft er te veel gehad. En ik was een echte liefdesverslaafde, dus het was als: 'Ik kan dit niet blijven doen, mijn lichaam kan het niet aan.' Breakups zijn een vreselijk iets voor bijna iedereen die ik ken. Voor iemand die verslaafd is aan liefde, is het slopend.

“Ik ben constant op reis geweest om me eindelijk over te geven en de bodem te bereiken die ik mijn hele leven heb vermeden…. Dus dit was een enorm, cruciaal moment voor mij. Alles ging kapot en het was een geweldige en afschuwelijke tijd.”

Aanbevolen: