‘Harry Potter’ Onderweg opnieuw opstarten? Rupert Grint onthult dat hij open staat voor het spelen van Ron Weasley

Inhoudsopgave:

‘Harry Potter’ Onderweg opnieuw opstarten? Rupert Grint onthult dat hij open staat voor het spelen van Ron Weasley
‘Harry Potter’ Onderweg opnieuw opstarten? Rupert Grint onthult dat hij open staat voor het spelen van Ron Weasley
Anonim

Harry Potter ster Rupert Grint heeft opengesteld over de mogelijkheid om zijn rol als Ron Wemel opnieuw op te nemen in een mogelijke reboot van de franchise. In een exclusief interview met Entertainment Tonight deelde de acteur meer over wat fans konden verwachten van de Return To Hogwarts HBO Max-special.

Het evenement viert 20 jaar sinds de release van de eerste film van de franchise - Harry Potter and the Sorcerer's Stone - en biedt speciale optredens van meer dan 30 castleden. Grint verschijnt voor het eerst in meer dan tien jaar samen met zijn co-sterren Daniel Radcliffe (Harry Potter) en Emma Watson (Hermione Granger) op het scherm. Het is een emotionele tijd voor Harry Potter-fans, maar vooral omdat Rupert Grint zojuist heeft aangekondigd dat hij openstaat om Ron Wemel te spelen in een mogelijke reboot.

Rupert Grint heeft geen reden om nee te zeggen

Er wordt al jaren gesproken over een Harry Potter-reboot, zowel in de vorm van films als een televisieserie.

Hoewel de acteurs de mogelijkheid van een reboot niet eerder hebben erkend, erkende Grint dat er was "gepraat" over het uitbreiden van het universum van de film. Hij vertelde ook dat hij geen nee zou zeggen als hem werd gevraagd om zijn rol als de tovenaar en Harry Potter's beste vriend Ron Wemel opnieuw op te nemen.

Grint gelooft dat hij aanvankelijk een "vreemde" relatie met zijn karakter had, maar voelt meer als hem, niet dat hij het vaderschap heeft meegemaakt, zoals Ron. De acteur en zijn oude partner Georgia Groome verwelkomden hun dochter woensdag vorig jaar.

Hij deelde met de publicatie: "Er is veel gepraat over [Ron opnieuw spelen] met alles wat er gaande is en ik heb het gevoel dat ik dat personage ben," zei Grint.

De acteur zei verder dat hij erg trots was om deel uit te maken van de franchise en dat hij het niet erg zou vinden om ooit terug te gaan. "Ik denk dat ik in het begin een heel vreemde relatie met hem had, maar ik heb het gevoel dat er veel van mij daarbinnen zijn, dus ik ben behoorlijk beschermend tegen hem. Ik heb niet echt een goede reden om nee te zeggen, ik ben erg trots om er deel van uit te maken."

In het interview deelde Rupert Grint ook dat de Harry Potter-films hun 'jeugd' waren, verwijzend naar het gouden trio gezamenlijk. Hij denkt niet veel meer aan de tovenaarswereld sinds hij wegging en vertelde dat het "leuk" was om terug te gaan en herinneringen op te halen over ongelooflijke herinneringen.

Aanbevolen: