Judy Greer vergeet dat ze dit personage in de MCU speelde

Inhoudsopgave:

Judy Greer vergeet dat ze dit personage in de MCU speelde
Judy Greer vergeet dat ze dit personage in de MCU speelde
Anonim

Sinds de release van Iron Man uit 2008 is het Marvel Cinematic Universe een absolute krachtpatser geweest aan de kassa. De serie is succesvol genoeg om de meest winstgevende filmfranchise in de filmgeschiedenis te worden en is zo populair geworden dat het moeilijk is om de popculturele betekenis ervan te overschatten.

Een van de belangrijkste redenen waarom de MCU zoveel succes heeft gehad, is dat schijnbaar alles wat het aanraakt een hit wordt. De franchise is bijvoorbeeld zo geliefd dat meer dan één film over een superheld die krimpt tot de grootte van een mier in de loop der jaren zeer succesvol is geworden.

Judy Greer Rode Loper
Judy Greer Rode Loper

Natuurlijk kan het succes van de twee Ant-Man-films niet alleen worden verklaard door hun connectie met het Marvel Cinematic Universe. Die films zijn tenslotte voor een groot deel erg vermakelijk dankzij de geweldige cast van acteurs die hebben geholpen om ze tot leven te brengen. Hoewel Judy Greer een van de acteurs is die heeft geholpen om de Ant-Man-films geweldig te maken, heeft ze toegegeven dat ze soms vergeet dat ze deel uitmaakt van de MCU.

Een echt talent

In Hollywood zijn de meeste acteurs tot op zekere hoogte typecast. In feite zijn er veel grote acteersterren die in principe hetzelfde personage lijken te spelen in elk project waar ze deel van uitmaken. Aan de andere kant van het spectrum is Judy Greer het soort acteur dat goed lijkt te zijn in elke soort rol. Judy Greer was bijvoorbeeld hilarisch in de show Arrested Development, ze was geweldig in Halloween in 2018 en haar optreden in de show Kidding was ontroerend.

Judy Greer achter de schermen
Judy Greer achter de schermen

Aangezien Judy Greer elk project waar ze deel van uitmaakt veel beter lijkt te maken, is het logisch dat haar filmografie ongelooflijk lang is. Met dat in gedachten is het een stuk gemakkelijker te begrijpen waarom Greer sommige van de rollen die ze heeft gespeeld misschien vergeet.

Rol vergeten

In de loop der jaren zijn er verrassend veel acteurs geweest die hebben toegegeven dat ze hun beroemdste rollen niet kunnen uitstaan. Het is echter veel minder gebruikelijk dat acteurs praten over het volledig vergeten van hun beroemdste rollen. Desondanks vertelde Judy Greer in 2021 aan Insider dat ze soms vergeet dat ze deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe, ook al speelde ze in beide Ant-Man-films. "Ik heb geen superkracht, dus soms vergeet ik dat ik deel uitmaak van het Marvel-universum. Hoewel ik het geweldig zou vinden als Marvel me ooit een superkracht zou geven. Kom op, jongens."

Jaren voor het interview waarin Judy Greer onthulde dat ze haar MCU-rol soms vergeet, voerde ze al campagne voor haar personage om krachten te krijgen. Zo sprak Greer tijdens een interview in 2019 met hollywoodlife.com over het smeken van Ant-Man-regisseur Peyton Reed en Paul Rudd, de co-schrijver van de films, om krachten.

Judy Greer Ant-Man
Judy Greer Ant-Man

Ik heb altijd zoiets van, 'Jongens, alsjeblieft bij de volgende, alsjeblieft, mag ik alsjeblieft een superkracht?' En ze zeggen: 'Judy, we zullen eraan werken.' Ik heb zoiets van: 'Kom op, kan ik niet in een vat van iets vallen? Kan mijn hand niet op deze rare manier worden verbrand, waarbij ik meubels kan herschikken zonder mijn lichaam te bewegen? Dat zou een superkracht zijn'” LOL - en de droom van elke vrouw!

Script gleed uit haar hoofd

In 2015 sprak Judy Greer met grantland.com over haar hoofdrol in Jurassic World en Ant-Man dat jaar. Hoewel Greer tijdens dat interview opgewonden overkomt, onthulde ze dat ze zelfs toen al vergeetachtig was als het om Ant-Man ging.

“De scripts hebben een watermerk en je naam staat erop, en het is echt stressvol. Ze stuurden maanden geleden een e-mail van Ant-Man en zeiden: 'Iedereen in productie die nog een script heeft, stuur het alsjeblieft naar dit adres of we sturen een messenger om het te komen halen.' En ik had zoiets van, 'St. Ik moet mijn script hebben ingeleverd toen ik de film in Georgia inpakte. Ik moet het net hebben overhandigd.' Toen was ik mijn kast aan het opruimen, en daar was het in al deze kleuren en mijn naam erop. Ik had zoiets van: Oh mijn god, wat als iemand inbreekt? … Wat als iemand in mijn huis inbreekt en dan mijn Ant-Man-script steelt en dan word ik aangeklaagd door Marvel en bla bla bla?”

Judy Greer wil krachten
Judy Greer wil krachten

Op het moment van schrijven is het bekend dat er een derde Ant-Man-film aan de gang is, maar of Judy Greer erbij betrokken is, is niet bevestigd. Ervan uitgaande dat ze zich bij de cast van die film voegt, zoals ze zou moeten, herinnert ze zich hopelijk alles over het project deze keer.

Aanbevolen: