Voordat ze Catwoman speelde, speelde Anne Hathaway bijna dit Marvel-personage

Inhoudsopgave:

Voordat ze Catwoman speelde, speelde Anne Hathaway bijna dit Marvel-personage
Voordat ze Catwoman speelde, speelde Anne Hathaway bijna dit Marvel-personage
Anonim

Samenwerken met een grote stripboekfilm kan een geweldige manier zijn voor een ster om indruk te maken op miljoenen fans over de hele wereld. Marvel en DC doen dit al jaren en ze hebben een aantal artiesten aangenomen en hebben hun carrière in een oogwenk een enorme boost gegeven.

Anne Hathaway is een actrice die bekend staat om vele rollen, waaronder de rol van Catwoman in The Dark Knight Rises. De actrice was geweldig in de film, maar de meeste mensen weten niet dat ze jaren daarvoor een personage voor Marvel zou gaan spelen.

Laten we eens kijken welk Marvel-personage Hathaway zou gaan spelen.

Anne Hathaway is een fenomenale actrice

Als een van de meest getalenteerde vrouwen die tegenwoordig in de entertainmentindustrie werkt, is Anne Hathaway iemand die al jaren geweldige uitvoeringen levert. Het kan gemakkelijk zijn voor artiesten om warm te beginnen en dan af te bouwen, maar Hathaway maakt furore sinds hij jaren geleden als ster uitbrak.

The Princess Diaries was een geweldig startpunt voor Hathaway, en hoewel ze het Disney-ding al jaren had kunnen doen, zou ze uiteindelijk breken en zich concentreren op rollen waarmee ze kon pronken met haar acteerbereik. Hierdoor was de actrice in staat om het publiek omver te blazen en tegelijkertijd een aantal serieuze onderscheidingen toe te voegen aan haar groeiende erfenis in de filmindustrie.

Sommige van haar meest opvallende kredieten zijn Brokeback Mountain, The Devil Wears Prada, Bride Wars, Get Smart, Rio, Alice in Wonderland, Interstellar en Ocean's 8. Geloof ons als we zeggen dat Hathaway zal blijven toevoegen aan dit terwijl de jaren voorbij gaan.

Nu, als we naar haar grootste rollen tot nu toe kijken, is het gewoon onmogelijk om haar tijd te negeren om een iconisch DC Comics-personage te spelen.

Ze was Catwoman in 'The Dark Knight Rises'

Hoewel niet per se iemand die heel veel werk heeft verzet in de wereld van superhelden, heeft Anne Hathaway haar moment in de zon zeker onvergetelijk gemaakt na het spelen van Catwoman in The Dark Knight Rises.

Er zijn verschillende vrouwen geweest die het iconische personage hebben gespeeld en Hathaway heeft fantastisch werk geleverd in de rol. Ze was een geweldig contrapunt voor Batman van Christian Bale, en ze leken een geweldige chemie op het scherm te hebben. Natuurlijk hadden mensen hun kritiek, maar in de wereld van superheldenfilms is dat eigenlijk gewoon normaal.

Al met al zou Hathaway maar één keer optreden als Catwoman in de DC-franchise. Er gebeuren gekke crossover-dingen met The Flash, die is ingesteld voor een release in 2022. Misschien zullen we haar Catwoman zien opduiken voor een paar scènes in de langverwachte film.

Hathaway was uitzonderlijk in de rol, maar voordat ze contact maakte met de mensen bij DC, was de actrice een grote kanshebber om een personage met Marvel te spelen. De film waarin ze zou hebben gespeeld, kwam echter nooit van de grond en Hathaway zou op haar beurt moeten wachten voordat ze jaren later in het superheldenspel zou stappen.

Ze speelde bijna Black Cat in 'Spider-Man 4'

Voordat Anne Hathaway zich bij de vooraanstaande competitie aansloot, was ze een van de grootste kanshebbers om Black Cat te spelen in wat Spider-Man 4 zou zijn geweest. Dit is wat fascinerende informatie, omdat het laat zien dat Tobey Maguire niet alleen een nieuwe film zou krijgen, maar dat Hathaway de kans had om een Marvel-personage te spelen dat haar moment nog moet laten schitteren.

Black Cat is een fantastisch personage dat zeker de lijn van goed en slecht volgt, wat toevallig vergelijkbaar is met Catwoman. Misschien zou het geen verrassing moeten zijn dat Hathaway aan beide personages gelinkt was, gezien haar bereik op het grote scherm.

Spider-Man 4 zou Hathaway als Black Cat hebben gehad, en Lizard zou een slechterik zijn geweest na de introductie van Kurt Connors eerder in de franchise.

Sam Raimi, die die Spider-Man-films regisseerde, sprak over Hathaway als Black Cat en zei: "Ik heb Batman nog niet gezien, omdat ik non-stop aan Oz heb gewerkt, maar ik hoor dat ze geweldig in. Ik ben niet verrast, want ik vond het geweldig wat ze deed met de audities voor Spider-Man 4."

Spider-Man 4 zou een gestapelde film zijn geweest, vooral met Hathaway als Black Cat. Helaas heeft de matte Spider-Man 3 alle hoop op een vierde Raimi-film de kop ingedrukt. Wie weet, misschien kunnen we in de toekomst een wilde cross-over zien met een verschijning van Hathaway's Black Cat.

Aanbevolen: