Adam Sandler denkt dat dit personage dat hij speelde het meest lijkt op zijn echte persoonlijkheid

Inhoudsopgave:

Adam Sandler denkt dat dit personage dat hij speelde het meest lijkt op zijn echte persoonlijkheid
Adam Sandler denkt dat dit personage dat hij speelde het meest lijkt op zijn echte persoonlijkheid
Anonim

Adam Sandler is een komische legende. Het icoon heeft verschillende komische hits op zijn naam staan, werkt vaak samen met enkele van de grappigste acteurs in het vak en heeft een leger fans verdiend na zijn werk in het genre in de afgelopen drie decennia.

Zoals veel succesvolle comedians had Sandler in de jaren negentig een rol bij Saturday Night Live, wat hem hielp door te breken bij een breder publiek en wereldwijde bekendheid te verwerven. Daarna vestigde hij zich als een komische meester na het uitbrengen van een reeks hilarische films waarin hij de hoofdrol speelde, van Happy Gilmore tot Little Nicky.

Hoewel elke Adam Sandler-film anders is, lijken ze allemaal op elkaar omdat ze zijn unieke soort komedie en zijn persoonlijke touch delen.

Van alle beroemde personages die hij door de jaren heen heeft gespeeld, heeft Sandler zelf onthuld welke het dichtst bij zijn ware persoonlijkheid staat. Lees verder om erachter te komen wie.

Adam Sandler's acteerprofiel

Adam Sandler heeft zich gevestigd als een comedy-veteraan. Hij heeft verschillende grote komedies gemaakt en speelde daarin mee, en zijn werk bevat vaak observerende humor en blauwe komedie.

Enkele van de beroemdste grappige films die hij op zijn naam heeft staan, zijn Happy Gilmore, Big Daddy en Billy Madison. Naast zijn komedies speelde Sandler ook in romcoms, variërend van The Wedding Singer tot 50 First Dates. Vanwege zijn acteerstijl en persoonlijkheid geloven veel fans dat Sandler een van de meest oprechte acteurs in Hollywood is.

In de loop der jaren is Sandler in een lange lijst van films verschenen en hoewel zijn personages vaak overeenkomsten vertonen, zijn ze allemaal uniek. Interessant is dat de acteur heeft onthuld dat er één beroemd personage is dat hij heeft gespeeld en dat meer op zijn ware zelf lijkt dan op enig ander.

Wat Adam Sandler zei over 'Billy Madison'

Van alle personages die Adam Sandler heeft geportretteerd, lijkt het personage van Billy Madison het meest op zijn ware persoonlijkheid. Volgens het boek Adam Sandler: Celebrity with Heart, door Michael A. Schuman, gaf Sandler zelf toe dat er veel druk met de rol gepaard ging omdat het dicht bij zijn ware zelf lag.

"Billy komt het dichtst in de buurt om zelf te spelen", onthulde Sandler. "Ik voel zoveel druk omdat ik wil dat het zo goed mogelijk wordt."

De rol van Billy Madison

Billy Madison is een inmiddels klassieke komedie die in première ging in 1995. Het volgt het verhaal van Billy, een onvolwassen volwassen zoon van een hotelmagnaat die zijn dagen verspilt met drinken en grappen uithalen met zijn vrienden.

Als zijn vader aankondigt dat hij zijn bedrijf overdraagt aan een ander personeelslid in plaats van aan zijn zoon, wordt Billy gedwongen terug naar school te gaan en de eerste tot en met de twaalfde klas over te doen om aan zijn vader te bewijzen dat hij daartoe in staat is.

Het karakter van Billy is in het begin moeilijk in te leven omdat hij kinderachtig, lui en geen drive heeft. Maar naarmate de film vordert, wordt hij sympathieker, maakt hij vrienden met de kinderen die hij op school ontmoet en studeert hij hard om het fortuin en het respect van zijn vader te verdienen.

Waarom Adam Sandler in de problemen kwam op de set van 'Billy Madison'

Billy Madison heeft in de loop der jaren een sterke schare fans verzameld, maar destijds werd het niet als een automatisch succes beschouwd. Nog voordat het filmen was ingepakt, kwam Sandler in de problemen op de set dankzij een beruchte scène.

In de scene is Billy Madison op school trefbal aan het spelen met de eersteklas kinderen. Alleen is hij zo ruw als hij professioneel met volwassenen zou spelen, wat betekent dat hij veel van de kinderen omver gooit en hard slaat.

Volgens Cinema Blend sloeg Adam Sandler de kindacteurs waar hij mee werkte echt hard, waardoor hij in de problemen kwam met veel van hun ouders.

De acteur verdedigde zichzelf door te beweren dat de kinderen het script hadden moeten lezen en dat als ze niet oud genoeg waren om te begrijpen wat er van hen werd verwacht, hun ouders of voogden het voor hen hadden moeten lezen.

De kritische ontvangst van 'Billy Madison'

Helaas maakte Billy Madison geen indruk op de critici zoals hij indruk maakte op de fans. De film ontving verschillende negatieve recensies in de pers en heeft zelfs vandaag de dag slechts twee sterren op Rotten Tomatoes.

Recensies van kijkers online prijzen de film echter vaak en categoriseren deze als een 'must-watch'-hit uit de jaren 90.

Hoe Adam Sandler vandaag over ‘Billy Madison’ denkt

Adam Sandler heeft in de media niet uitgebreid over Billy Madison gesproken, maar fans kunnen ervan uitgaan dat hij goede herinneringen heeft aan het maken van de film en er met plezier op terugkijkt. Comic Book meldt dat Sandler een oproepformulier heeft gedeeld dat hij van de productie van de film op sociale media heeft bewaard.

In het bijschrift voor de afbeelding verwees hij naar het oproepformulier als afkomstig uit 'de goede oude tijd', waardoor fans begrepen dat hij een zwak heeft voor de beroemde film.

Aanbevolen: