Netflix viert St. Patrick's Day met de meest Ierse foto's van 'Bridgerton's Nicola Coughlan

Inhoudsopgave:

Netflix viert St. Patrick's Day met de meest Ierse foto's van 'Bridgerton's Nicola Coughlan
Netflix viert St. Patrick's Day met de meest Ierse foto's van 'Bridgerton's Nicola Coughlan
Anonim

Coughlan speelt Penelope Featherington in de hitserie geproduceerd door Shonda Rhimes.

Ondanks het onberispelijke Engelse accent in het drama uit de Regency-periode, komt Coughlan uit de Republiek Ierland. De actrice, geboren in Galway, groeide op in Oranmore en verhuisde na haar afstuderen naar Engeland om een acteercarrière na te streven.

Netflix markeert St. Patrick's Day met glorieuze Nicola Coughlan-foto's

"Fijne St. Patrick's Day alleen voor @nicolacoughlan", tweette de streamer en voegde groene, witte en oranje hartemoji's toe om de Ierse vlag na te bootsen.

De post bevatte twee foto's van Coughlan terwijl ze uitlegt dat ze mensen zou vertellen dat Ed Sheeran het nummer Galway Girl over haar schreef.

"En soms geloven ze me en dan wordt het echt ongemakkelijk", zei Coughlan in een van de foto's.

Netflix Uk & Ireland plaatste ook een door American Beauty geïnspireerde foto van Coughlan in een badkuip, bedekt met een zak Tayto-crips, de favoriete chips van Ierland.

Coughlan spreekt in haar Iers accent als Claire in de hilarisch aangrijpende komedie Derry Girls, die later dit jaar het komende derde seizoen zal verfilmen.

Nicola Coughlan keert terug voor 'Bridgerton' seizoen twee

In het eerste seizoen van Bridgerton, dat zich afspeelt in het Londen van de jaren 1810, doen Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Bassett, Duke of Hastings (Regé-Jean Page) alsof ze het hof maken om hun zin te krijgen op de moordende huwelijksmarkt, uiteindelijk verliefd worden. In een commentaar op elk schandaal van de ton, een schrijver die bekend staat als Lady Whistledown.

Coughlan's personage Penelope is een van de meest populaire in de show. Nadat de seizoensfinale de kijkers sprakeloos maakte, vragen fans zich af of het geheim van de jongste Featherington zal worden onthuld in een reeds bevestigd seizoen twee.

Het historische drama, gemaakt door Chris Van Dusen en geproduceerd door Shonda Rhimes, werd in januari van dit jaar uitgeroepen tot de grootste serie ooit van Netflix. Het werd bekeken door meer dan 82 miljoen huishoudens sinds het in première ging op eerste kerstdag 2020. Maar de Regency-razernij heeft niet alleen gewone kijkers bereikt, ook beroemdheden springen op de Bridgerton-trein.

Coughlan had een advies voor Kim Kardashian, die haar fans vroeg of ze eerder dit jaar naar het stomende periodedrama moest kijken.

“Ik ben bevooroordeeld, maar ja”, schreef Coughlan als reactie.

Bridgerton is beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: