Bridgerton'-ster Nicola Coughlan onthult onverwachte connectie met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Bridgerton'-ster Nicola Coughlan onthult onverwachte connectie met Kim Kardashian
Bridgerton'-ster Nicola Coughlan onthult onverwachte connectie met Kim Kardashian
Anonim

Nicola Coughlan heeft fans inzicht gegeven in de onverwachte connecties tussen haar hitshow Bridgerton en de Kardashians.

De Ierse actrice speelt de favoriete Penelope Featherington van de fans op de plaat Regency-drama gemaakt door Chris Van Dusen en geproduceerd door Shonda Rhimes.

De Netflix-serie is door meer dan 82 miljoen huishoudens bekeken sinds de première op eerste kerstdag 2020, en heeft twee nominaties verdiend tijdens de SAG Awards van gisteravond en Kim Kardashian mag rekenen op een van de trouwste fans.

Nicola Coughlan over het zijn van de Kim van 'Bridgerton'

Eerder dit jaar had Coughlan een advies voor Kim K nadat ze haar fans had gevraagd of ze naar het stomende periodedrama moest kijken.

"[…] Ik was zo opgewonden omdat ik altijd een grote fan van Kim ben geweest en ik hou van [Keeping Up With The Kardashians], dus dat maakte me absoluut opgewonden", vertelde Coughlan aan Elle over Kim die nu naar de toon.

"Ik herinner me dat ik op een ochtend wakker werd en naar mijn telefoon keek en het op haar Instagram zag, ik dacht: 'oh mijn god, Kim is een echte 'Bridger-stan' nu is ze er echt dol op'", zei Coughlan ook.

Nu de twee in feite Twitter-kennissen zijn, heeft Coughlan zich verdiept in de connecties tussen haar fictieve familie op Bridgerton en de uitgebreide Kardashian-Jenner-familie.

“Maar het was ook grappig omdat Kim meer connecties heeft met Bridgerton dan ze misschien beseft”, zei Coughlan ook.

Ze legde uit dat korsetontwerper Mr Pearl, die het 2019 Met Gala-korset van Kardashian maakte, de volgende van Penelope ontwierp.

“[…] het volgende korset dat hij maakte was van mij voor Bridgerton”, zei Coughlan.

"Ook de Featherington-familie was een beetje gebaseerd op de Kardashians, waar onze kostuumontwerper Ellen Mirojnick ons heel erg naar modelleerde", zei de 34-jarige actrice.

Naast Penelope omvat de familie ook de ambitieuze moeder Portia (Polly Walker) en Penelope's oudere zussen Philipa (Harriet Cains) en Prudence (Bessie Carter). Maar wie is de Kim van de familie?

“Ik zou graag denken dat Penelope de Kim is, ik ga gewoon beweren dat ze dat is,” zei Coughlan.

Nicola Coughlan op Regé-Jean Page's 'Bridgerton' Exit

Coughlan heeft onlangs ook gereageerd op de aankondiging dat Regé-Jean Page niet de hoofdrol zal spelen in het tweede seizoen van Bridgerton.

De acteur speelt Simon Bassett, hertog van Hastings tegenover Daphne Bridgerton van Phoebe Dynevor in het eerste seizoen. Ondanks het enorme succes van het hoofdrolspelerpaar, heeft Page aangekondigd dat hij niet zal terugkeren voor het tweede hoofdstuk. Het nieuwe seizoen zal zich richten op Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.

"Seizoen één was slechts het topje van de Bridgerton-ijsberg, wacht maar af wat we in petto hebben …" tweette Coughlan op 2 april, nadat Page's aankondiging de harten van veel fans in kleine, kleine stukjes brak.

“En je kunt me vertrouwen, ik zou het toch weten,” voegde de actrice er brutaal aan toe.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: