Kim Kardashian viert haar vader Robert met throwback-foto's te midden van een echtscheidingsdrama

Kim Kardashian viert haar vader Robert met throwback-foto's te midden van een echtscheidingsdrama
Kim Kardashian viert haar vader Robert met throwback-foto's te midden van een echtscheidingsdrama
Anonim

Kim Kardashian ging maandag naar Instagram om haar overleden vader Robert Kardashian een gelukkige verjaardag te wensen. Na een korte onderbreking van de sociale media plaatste Kim een verzameling schattige throwback-foto's met haar vader en de rest van de Kardashian-clan.

De vader van de beroemdheidsadvocaat van de ster overleed in 2003, maar Kim zegt dat ze 'hem elke dag blijft vieren'. In haar meest recente Instagram-onderschrift vroeg Kim om een teken van haar vader terwijl ze omgaat met het einde van haar huwelijk met Kanye West.

“Ik vier je elke dag, maar vandaag nog meer. Zoveel te vertellen! Ik belde je mobiele nummer, ik vroeg me af of iemand na al die jaren zou opnemen. Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik het me herinnerde. Kom me alsjeblieft snel bezoeken in een droom, schreef ze.

Kim vervolgde: Kun je ook alsjeblieft een bordje naar beneden sturen in de vorm van die symbolen/vogels waar we het altijd over hadden?!?! Ik mis je gewoon heel erg!”

De realityster lijkt meer dan ooit op haar familie te leunen voor steun nadat ze de scheiding van Kanye West heeft aangevraagd. Het paar gaat officieel scheiden na zes jaar huwelijk.

Kim en Kanye haalden de krantenkoppen nadat de rapper tweets had gepost waarin hij beweerde dat hij sinds 2018 overwoog om van Kardashian te scheiden. Kim bevestigde later de bipolaire diagnose van West en noemde de omstandigheden 'ingewikkeld'. Het echtpaar deelt samen vier kinderen.

Fans hebben hun teleurstelling over de breuk van het paar gedeeld en hebben op Instagram en Twitter hun eigen theorieën geuit over de oorzaak van de ineenstorting van het huwelijk van het paar.

De afnemende geestelijke gezondheid van Kanye West wordt algemeen beschouwd als de oorzaak van de ondergang van het huwelijk. De echtscheidingsverklaring van het paar komt na het mislukte bod van de rapper op het presidentschap, waardoor veel fans zich nog meer zorgen maken over de huidige gemoedstoestand van West.

Kim verzoekt om gezamenlijke juridische en fysieke voogdij over hun vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm. Noch Kim noch Kanye hebben plannen om hun huwelijkscontract aan te vechten en ze voeren momenteel diepgaande gesprekken over hoe ze hun vermogen kunnen verdelen.

Kim Kardashian's verjaardagsbericht aan haar overleden vader heeft al drie miljoen likes verzameld en dat telt nog steeds. Kleine zus Khloe Kardashian reageerde op de post: "Ik hou van je papa." De zussen zullen vast bij Kim blijven terwijl ze de gevolgen blijft verwerken te midden van de controverse rond haar scheiding van Kanye West.

Aanbevolen: