‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan plaatst de rozeste BTS-opnamen van seizoen één

Inhoudsopgave:

‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan plaatst de rozeste BTS-opnamen van seizoen één
‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan plaatst de rozeste BTS-opnamen van seizoen één
Anonim

Nicola Coughlan heeft Bridgerton-fans gezegend met ongeziene BTS-foto's van de set van seizoen één.

De Ierse actrice speelt de favoriete Penelope Featherington van fans in het recorddrama uit de Regency-periode. Gemaakt door Chris Van Dusen en geproduceerd door Shonda Rhimes, de show is een bewerking van de reeks romans van Julia Quinn.

Nicola Coughlan deelt BTS-foto's met haar 'Bridgerton'-zussen

Shy Penelope is de buurman van de Bridgertons, de familie waarop de show zich richt. Ondanks de druk van haar ambitieuze moeder, is het personage niet echt geïnteresseerd om in de samenleving te worden gepresenteerd en op zoek te gaan naar een echtgenoot.

Penelope, het jongste kind van de familie Featherington, heeft twee zussen, Prudence, gespeeld door Bessie Carter, en Philippa, gespeeld door Harriet Cains.

Coughlan heeft foto's gedeeld met haar twee zussen op het scherm terwijl ze heldere outfits aantrekken op de gebruikelijke, luide manier van het gezin.

“Featheringhuns-Seizoen één,” schreef Coughlan bij de galerij en voegde een vlinderemoji toe, Op de foto's ontspannen Coughlan, Cains en Carter zich tussen de opnames door op de set. Op een van de foto's is ook het Featherington-trio te zien als de drie wijze apen.

Coughlan verbreekt de connectie van Bridgerton met de Kardashians

De Netflix-serie is sinds de première op eerste kerstdag 2020 door meer dan 82 miljoen huishoudens bekeken, en won dit jaar twee nominaties bij de SAG Awards en mag Kim Kardashian tot de trouwste fans rekenen.

Eerder dit jaar had Coughlan een advies voor Kim K nadat ze haar fans had gevraagd of ze naar het stomende periodedrama moest kijken.

[…] Ik was zo opgewonden omdat ik altijd een grote fan van Kim ben geweest en ik hou van [Keeping Up With The Kardashians], dus dat maakte me absoluut opgewonden, "vertelde Coughlan aan Elle.

"Ik herinner me dat ik op een ochtend wakker werd en naar mijn telefoon keek en het op haar Instagram zag, ik dacht: 'oh mijn god, Kim is een echte 'Bridger-stan' nu is ze er echt dol op'", zei Coughlan ook.

Nu de twee in feite Twitter-kennissen zijn, heeft Coughlan zich verdiept in de connecties tussen haar fictieve familie op Bridgerton en de uitgebreide Kardashian-Jenner-familie.

"Ook was de familie Featherington een beetje gebaseerd op de Kardashians, waar onze kostuumontwerper Ellen Mirojnick ons heel erg naar heeft gemodelleerd", zei de 34-jarige actrice.

“Ik zou graag denken dat Penelope de Kim is, ik ga gewoon beweren dat ze dat is,” voegde ze eraan toe.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: