Snyder's plannen voor Superman's kind hadden 'Batman Beyond' in de DCEU kunnen brengen

Inhoudsopgave:

Snyder's plannen voor Superman's kind hadden 'Batman Beyond' in de DCEU kunnen brengen
Snyder's plannen voor Superman's kind hadden 'Batman Beyond' in de DCEU kunnen brengen
Anonim

Voordat Warner Bros. de controle over de DCEU overnam, had Zack Snyders versie van het universum een enorm potentieel om uit te breiden. De Justice League-snit van de regisseur bewees dat hij van plan was om zowel Green Lantern als Martian Manhunter in het verhaal te introduceren. En hoewel ze allemaal kleine cameo's ontvingen, hoewel ze niet zoveel schermtijd kregen als ze verdienden.

Interessanter was dat Snyder ook gedachten had om in een nieuwe Batman te schrijven. De regisseur onthulde aan Vanity Fair dat zijn plan voor het kind van Lois en Clark was dat hij de volgende Batman zou worden.

Voor het geval iemand het zich niet herinnert, de zwangerschapstest in Lois' appartement was positief. Een glimp van de strip was kort, maar het is het bewijs dat Snyder de zaden van de komst van een nieuwe superheld in slechts enkele seconden heeft geplant. Snyder zelf sprak in detail over de zaak en legde uit dat het kind van Clark en Lois machteloos zou zijn geweest. Normaal zijn zou de superheldencarrière van Bruce Kent echter niet hebben belemmerd. Hij zou uiteindelijk doorgaan en de mantel accepteren als Gotham's nieuwste Dark Knight.

Toekomstige Batman

Afbeelding
Afbeelding

Vreemd genoeg had de regisseur zelfs een dialoog voor Clark en Lois opgesteld. Blijkbaar zouden ze Bruce hun zegen geven, samen met het uitleggen hoe de oom van wie hij zijn naam kreeg erg trots zou zijn geweest. Al die tijd geven ze hun zoon een rondleiding door de Batcave.

Het vooruitzicht van een Batman twintig jaar in de toekomst opent de deur naar een intrigerende mogelijkheid, Batman Beyond.

Op basis van alle technologische vooruitgang die Alfred maakte met Wayne's kostuum in Justice League, lijkt het waarschijnlijk dat hij door zou zijn gegaan met het integreren van meer futuristische technologie in het pak. En na twintig jaar zou het pak even, zo niet geavanceerder zijn geworden dan het pak dat aanvankelijk door Terry McGinnis werd gedragen.

Als de naam je niet bekend in de oren klinkt, is McGinnis een van de jongere burgerwachten die de Batman-mantel op zich nam toen Bruce Wayne dat niet langer kon. Hij werd gerekruteerd door wat leek op toevallige omstandigheden, maar verdere onthullingen onthulden dat Terry eigenlijk een van de onderwerpen van Project Cadmus was en de genetische kloon van Bruce Wayne.

Bruce Kent als de volgende Caped Crusader

Afbeelding
Afbeelding

Wat interessant is aan Terry McGinnis is dat Bruce Kent van DCEU de beste aanpassing zou zijn geweest. Afgezien van het verschil in namen, lijken ze erg op elkaar. Geen van beide heeft bevoegdheden. Beiden hebben een verlangen om gerechtigheid te eisen aan criminelen. En beiden vertrouwen op futuristische gadgets om schurken te bestrijden.

Helaas zal de Bruce Kent-versie van Batman nooit het daglicht zien. Warner Bros. heeft geen plannen om de Snyderverse verder uit te breiden, en ook de regisseur heeft het gevoel dat dit het einde is, ondanks het leggen van de basis voor een trilogie.

De zilveren voering, zij het een kleine, is echter dat er nog steeds een toekomst is voor Batman 2.0 in de DCEU. Ook al neemt een kind uit Kent de mantel niet op, iemand anders moet het wel doen. Afflecks versie van Bruce Wayne begint de leeftijd te bereiken waarop hij een opvolger moet aanwijzen, en we weten dat dat niet Dick Grayson zal zijn. Hoewel, het verzorgen van een onrustige jongere voelt als de juiste zet. Wie weet is het zelfs Terry McGinnis. WB doet een zachte reboot van het live-action DC Universe, dus misschien zit er een onorthodox team van helden, waaronder McGinnis, in de kaarten.

Of dat nu wel of niet het geval is, fans willen een futuristische Batman. Robert Pattinson's versie van het personage telt niet omdat hij in een apart universum bestaat en er nog steeds een vacature openstaat binnen de prime timeline. Dat betekent dat we de eerder genoemde Dark Knight kunnen zien toetreden tot een hervormde Justice League in de volgende fase van de DCEU.

Aanbevolen: