Voordat ik werd geannuleerd, hadden '10 Things I Hate About You' grote plannen voor seizoen 2

Inhoudsopgave:

Voordat ik werd geannuleerd, hadden '10 Things I Hate About You' grote plannen voor seizoen 2
Voordat ik werd geannuleerd, hadden '10 Things I Hate About You' grote plannen voor seizoen 2
Anonim

De jaren '90 hadden een aantal geweldige films, waarvan er vele de tand des tijds hebben doorstaan. Er zijn enkele opmerkelijke aanpassingen van deze films geweest, waaronder een aanpassing van Cruel Intentions die fans boos maakte. Deze aanpassingen zijn moeilijk uit te voeren en sommige komen nooit van de grond.

10 Things I Hate About You bestond vorig jaar 20 jaar en de castfoto van Joseph Gordon-Levitt herinnerde mensen eraan hoe geweldig deze film was. De cast is veel veranderd sinds de film debuteerde, maar de erfenis van de film blijft intact.

Tijdens de jaren 2000 kwam een 10 Things I Hate About You-aanpassing op het kleine scherm en flopte. Het bleek dat er grote plannen waren voor seizoen twee, en we hebben hier alle details.

'10 Things I Hate About You' was een hitfilm

1999's 10 Things I Hate About You, met een gestapelde jonge cast in de hoofdrol, is al lang een favoriet van filmliefhebbers overal. Deze moderne versie van Shakespeare, aangepast van The Taming of the Shrew, was precies waar het publiek naar op zoek was vlak voordat mensen in paniek raakten over Y2K.

In tegenstelling tot veel andere films uit zijn tijd, is deze film ongelooflijk populair gebleven. Het bleef indruk maken op jongere kijkers, en dankzij dit is het een film die een legitieme kans heeft om generaties lang mee te gaan, vergelijkbaar met The Breakfast Club of andere John Hughes-tienerfilms uit de jaren '80. De tijd zal het leren, natuurlijk, maar het is duidelijk dat 10 Things I Hate About You een van de meest geliefde films van zijn tijd is.

Na het succes van de film was er een roman, maar daar eindigde het schijnbaar. De studio koos er wijselijk voor om weg te blijven van het maken van een vervolg, gelukkig. Jaren nadat de film echter een sensatie werd, werd een tv-bewerking in productie genomen. Onnodig te zeggen dat dit nogal wat opschudding veroorzaakte.

'10 Things I Hate About You' werd ontwikkeld tot een show en snel geannuleerd

In 2009, 10 jaar na het debuut van de film, werd 10 Things I Hate About You naar het kleine scherm gebracht in de hoop een succesvolle adaptatie te worden voor een nieuwe generatie. De serie had de naam, maar was niet helemaal hetzelfde.

Voor fans van het origineel waren veel van de personages weer in het spel, maar niet gespeeld door dezelfde artiesten. Desalniettemin was er nog steeds enige bekendheid met wat de show op tafel bracht.

De serie ging in première met solide beoordelingen, maar na verloop van tijd zou dit niet genoeg zijn om het te redden. Na slechts één seizoen werd de show stopgezet.

Creator, Carver Covington, sprak over de annulering van de show en zei: Ik vertelde iemand dat het een soort breuk voelt / alsof je door deze persoon bent gedumpt en je zegt: 'Wacht even. Maar we hadden zoiets geweldigs. Waarom zou je me dumpen?'”

Helaas hebben fans nooit te zien gekregen wat er voor seizoen twee was.

Seizoen twee had grote plannen voordat '10 Things I Hat About You' voorgoed werd gesloopt

Toen hij met EW sprak, vertelde Covington over de grote plannen die hij had bedacht voor het volgende seizoen van de show.

Kat en Patrick, bijvoorbeeld, zouden altijd samen eindigen. Er zou echter een conflict ontstaan en uiteindelijk zou W alter, de vader van Kat, een vaderfiguur voor Patrick worden, wat een unieke dynamiek zou hebben toegevoegd.

"Het plan voor seizoen twee was om W alter bij hen binnen te laten lopen om de inzet daarvan te vergroten. Hij zou eisen om Patricks ouders te ontmoeten, die zijn moeder en zijn stiefvader zouden voorstellen en ons een meer inzicht in het gezinsleven van Patrick, dat we stressvol en niet ideaal zouden houden, "zei Covington.

Covington voegde ook toe: "We gingen een relatie ontwikkelen tussen W alter en Patrick, waarbij W alter een vaderachtige figuur voor Patrick wordt. Hij heeft nooit zonen gehad en Patrick heeft niet echt een vader. Dat zou mooi zijn, zodat wanneer Kat met Patrick op pad is, ze merkt dat haar vader nog steeds een relatie met hem heeft."

Een ander opmerkelijk evenement in seizoen twee zou een meer ontwikkelde liefdesdriehoek tussen Bianca, Cameron en Joey zijn geweest, waardoor Bianca naar Cameron zou neigen.

Wat Chastity betreft, ze zou geen deel meer uitmaken van de show. In plaats daarvan zou het personage gewoon naar een andere school gaan en wegblijven.

Dit zouden boeiende gebeurtenissen zijn geweest om te zien ontvouwen, maar helaas was het niet de bedoeling. Het is jammer dat deze show niet minstens één seizoen meer heeft gekregen.

Aanbevolen: