Zack Snyder zegt dat er geen concrete plannen zijn voor een 'Justice League 2

Zack Snyder zegt dat er geen concrete plannen zijn voor een 'Justice League 2
Zack Snyder zegt dat er geen concrete plannen zijn voor een 'Justice League 2
Anonim

Zack Snyder is momenteel volledig toegewijd om zijn versie van de Justice League-film op tijd uit te brengen op HBO Max.

Er is vandaag een nieuwe trailer uitgebracht, net op tijd voor Valentijnsdag, wat de verwachting voor de film verder opbouwt, maar Snyder-fans lopen daar al ver voor en speculeren over een mogelijke Justice League 2-film geregisseerd door Snyder.

Desgevraagd verwierp Snyder alle geruchten over een vervolg op zijn eigen versie en zei dat hij geen tekenen van Warner Bros. heeft ontvangen, noch enige interesse van de leidinggevenden met betrekking tot een mogelijk vervolg op de Justice League, dus fans zouden dat moeten doen wees niet te hoopvol.

Je kunt ze echter niet kwalijk nemen dat ze opgewonden zijn: Snyder heeft al onthuld dat hij plannen had voor Justice League 2 sinds hij begon te werken aan Batman v Superman: Dawn of Justice.

Zoals hij op verschillende conventies heeft vermeld, hield zijn mogelijke vervolg op de Justice League in dat de League naar Apokolips (de thuiswereld van Darkseid) ging om voor eens en voor altijd een einde te maken aan de dreiging van Darkseid. De competitie is echter volledig overklast en wordt verslagen, wat leidt tot een invasie van de aarde door Apokolips, waarna de Knightmare-tijdlijn van Batman v. Superman ontstaat.

Het einde van de film zou hebben geleid tot de derde Justice League-film, waarmee de verhaallijn werd afgesloten die begon met Man of Steel in 2013.

Op dit moment is Snyder druk bezig met het droppen van teasers en beelden van zijn aankomende cut, met nieuwe ontwerpen voor Steppenwolf, Darkseid en het plagen van nieuwe personages zoals Desaad, Jared Leto's Joker en ook Joe Manganiello's Deathstroke.

De film is naar verluidt 4 uur lang en heeft een minimale hoeveelheid beeldmateriaal van de bioscoopversie, wat betekent dat de film bijna volledig uit gloednieuw en nooit eerder vertoond beeldmateriaal bestaat.

Je kunt de Snyder Cut (officieel getiteld Zack Snyder's Justice League) exclusief zien op HBO Max 18 maart 2021.

Aanbevolen: