Wie is 'The Witcher'-actrice MyAnna Buring?

Inhoudsopgave:

Wie is 'The Witcher'-actrice MyAnna Buring?
Wie is 'The Witcher'-actrice MyAnna Buring?
Anonim

TV-fans die graag nieuwe Netflix-series bekijken, waren blij om seizoen één van The Witcher te bekijken, dat in 2019 werd uitgebracht. Het is leuk om te horen dat ster Henry Cavill dicht bij is de cast en dat er een tweede seizoen komt.

Veel mensen herkenden waarschijnlijk één castlid: MyAnna Buring, die het personage Tissaia de Vries speelt. Laten we meer te weten komen over deze getalenteerde actrice.

Privéleven

Het is leuk om foto's van achter de schermen van The Witcher te zien, en het is ook leuk om MyAnna Buring te leren kennen, want ze heeft een heel interessant verhaal.

Buring kreeg in 2017 een zoontje: volgens Goodto.com ging ze op iTV op Lorraine en zei: "Acht weken geleden kreeg ik mijn baby! Toen ik filmde, kreeg ik een babybuik en moest ik oefenen hoe het eruit zag om zwanger te zijn. Ik vond het zo leuk dat ik het zelf heb gedaan! [Acteren] het leek in niets op echt zwanger zijn."

Buring verwees naar haar BBC-drama In The Dark, waarin ze een zwangere vrouw speelde.

Ze deelde "Hij ruikt zo lekker!" over haar zoontje, wat heel lief was, maar Goodto.com zegt dat ze niet veel deelt over haar persoonlijke leven.

Hoewel veel tv- en filmfans MyAnna Buring kunnen herkennen aan haar lange cv, klinkt het alsof ze niet beroemd wil worden. Ze zei tegen Express.co.uk: Ik zou mezelf niet graag in de gezichten van mensen werpen - dat zou onzin zijn. De roem doet er helemaal niet toe. Ik hou van mijn werk en ik ben dankbaar dat ik dat kan. doe het – vooral de laatste paar jaar, wat een droom was – maar ik ga er niet naar streven.”

Beroemde Rollen

MijnAnna Buring
MijnAnna Buring

Waar staat MyAnna Buring om bekend, naast The Witcher ?

De actrice heeft zeker enkele delen op haar cv die suggereren dat ze van horror houdt en donkere personages speelt.

Ze speelde in de film Killers Anonymous uit 2019 over moordenaars die een steungroep vormen. Ze speelde Long Susan in het tv-programma Ripper Street dat zich afspeelt in de wereld van Jack the Ripper.

Het meest opvallende was echter dat Buring Tanya Denali speelde in The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 and Part 2. Tanya had de leiding over de Denali-coven, dus ze was zeker memorabel.

Volgens Standard.co.uk werd Buring beroemd na een hoofdrol in The Descent, de horrorfilm die in 2006 uitkwam. Omdat de film een 'cult-aanhang' heeft, werd ze erg bekend.

'Downton Abbey'

MyAnna Buring heeft de meeste aandacht gekregen voor de hoofdrol in de populaire tv-serie Downtown Abbey als Edna Braithwaite. Buring vertelde dat ze niet wist dat haar personage terug zou komen.

In een interview met Indepedent.co zei Buring: "Ik had geen idee dat ik zou terugkeren… Ik dacht dat dat het was. En toen kreeg ik een telefoontje dat Julian (Fellowes) me terug zou willen schrijven. Ze vervolgde: "Nee, ze gaven me geen reden - misschien hielden ze gewoon van Edna."

Buring zei ook over haar karakter: Ik denk dat ze gewoon vooruit wil komen. Ze is geboren in een tijdperk waarin waar je geboren bent, en aan wie, dicteert hoe je leven zal zijn. Je hele leven … vast … dat moet een ongelooflijk claustrofobisch gevoel zijn geweest.”

Aanbevolen: