Hoeveel werd Sharon Osbourne betaald om 'The Talk' te verlaten?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Sharon Osbourne betaald om 'The Talk' te verlaten?
Hoeveel werd Sharon Osbourne betaald om 'The Talk' te verlaten?
Anonim

Sharon Osbourne heeft de laatste tijd nogal wat controverse veroorzaakt, zoals de Osbournes normaal doen, maar deze keer heeft het Sharon haar baan gekost!

Nadat het recente fiasco tussen Meghan Markle en Piers Morgan uitbrak na het interview van de hertoginnen met Oprah Winfrey, heeft het debacle er niet alleen toe geleid dat Sharon uit The Talk stapte, maar ook dat Piers Morgan zich terugtrok uit Good Morning Britain.

Aangezien Sharon en Piers zeer goede vrienden zijn, zorgde de Britse talkshowhost voor veel opschudding toen het onderwerp van Morgans vertrek ter sprake kwam op The Talk.

Osbourne en collega-co-presentator, Sheryl Underwood, hadden een zeer verhitte uitwisseling die leidde tot een intern onderzoek tijdens de show, wat uiteindelijk leidde tot Sharons vertrek. Nu willen fans weten hoeveel de ster is betaald om officieel weg te lopen!

Met hoeveel is Sharon weggelopen?

Via VANDAAG
Via VANDAAG

Sharon Osbourne is de laatste tijd een hot topic na haar vertrek uit de populaire talkshow The Talk.

Osbourne is co-presentator van de show samen met Sheryl Underwood, Carrie Ann Inaba, Amanda Kloots en Elaine Welteroth, maar een gedeeld moment tussen haar en Sheryl had voor veel opschudding gezorgd!

In navolging van Meghan Markle's interview met Oprah Winfrey afgelopen maart, zette de gastheer van Good Morning Britain, Piers Morgan, een lastercampagne tegen Markle en haar opmerkingen tijdens het interview, iets waar hij zich al vaker schuldig aan heeft gemaakt tegenover Markle.

Zijn uitbarsting leidde ertoe dat de ster zijn rol neerlegde, wat de dames van The Talk, nou ja, aan het praten kreeg! Aangezien Sharon en Piers zeer goede vrienden zijn, kwam de gastheer voor hem op en nam het op tegen Sheryl Underwood toen ideeën over racisme naar voren werden gebracht.

Tijdens de verhitte uitwisseling kwam Sharon voor Sheryl, die begon te huilen en tegen haar zei: Ik heb je tijdens de pauze gevraagd. En probeer niet te huilen, want als iemand zou moeten huilen, ik zou het moeten zijn. Dit is de situatie: je vertelt me waar je hem racistische dingen hebt horen zeggen.

Via pagina zes
Via pagina zes

Sharons eis om door Sheryl te worden onderwezen, in plaats van de tijd te nemen om na te denken en dat zelf te doen, viel niet goed bij de toehoorders, evenmin als haar opmerkingen over wie zou moeten huilen, vooral gezien het feit dat dit niets echt te maken had met doen met Osbourne in de eerste plaats.

Na het op televisie uitgezonden argument van het duo, kondigde CBS aan dat ze de situatie verder zouden onderzoeken, waardoor velen dachten dat Osbourn zou worden ontslagen of aangemoedigd om af te treden. Dit leidde tot een overvloed aan geruchten die beweerden dat het netwerk Sharon $ 10 miljoen zou betalen om af te treden!

Dit zou echter een enorm bedrag zijn dat CBS zich zeker zou kunnen veroorloven! Hoewel dit misschien vergezocht lijkt, is dit niets nieuws voor grote netwerken, die in het verleden consequent bepaalde namen hebben uitbetaald om bepaalde functies te verlaten.

Ondanks de beweringen lijkt het alsof CBS Sharon in feite geen 10 miljoen dollar heeft betaald om The Talk te verlaten. Hoewel ze de rapporten ontkenden, bevestigde of ontkende het netwerk niet dat ze haar minder zouden betalen of wat dan ook. Aangezien Sharon al 11 jaar in de show is, weten we zeker dat ze niet met lege handen wegliep.

Aanbevolen: