Hoeveel werd Taylor Swift betaald voor haar rol in 'Cats'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Taylor Swift betaald voor haar rol in 'Cats'?
Hoeveel werd Taylor Swift betaald voor haar rol in 'Cats'?
Anonim

Er zijn maar weinig beroemdheden die zoveel van katten houden als Taylor Swift. In feite is er misschien niemand die zoveel van katten houdt als de zangeres, en ze deelt veel over het leven van haar katten met fans. Maar dat betekent niet dat ze geen hoog salaris eiste voor het vertolken van een kat in de musicalfilm 'Cats'.

Natuurlijk, de langverwachte musical kon niet elk publiek bekoren. Maar de productie had nog steeds een met sterren bezaaide cast en het kostte enorm veel geld om te produceren. In feite maakte de film niet eens winst; in plaats daarvan kostte het Universal Pictures meer dan $ 70 miljoen.

Dus hoeveel van dat geld ging in de toch al diepe zakken van Taylor Swift?

Hoeveel verdiende Taylor Swift voor 'Cats'?

Universal Pictures besteedde minstens een paar miljoen dollar aan talent voor de film 'Cats', en er waren genoeg grote namen die zich bij het project hadden aangemeld. Van Jason Derulo en Idris Elba tot Ian McKellen en Judi Dench, tal van talenten waren bereid om catsuits aan te trekken -- voor de juiste prijs.

Bronnen zijn het niet eens over het exacte bedrag dat Taylor verdiende voor het vertolken van Bombalurina, maar sommigen zeggen dat het ongeveer $ 3 miljoen is. Anderen zeggen dat haar inkomsten in totaal ten minste zeven cijfers bedroegen, wat kan variëren van één miljoen tot negen miljoen.

Dat klinkt als een eerlijke compensatie voor wat de cast moest doorstaan om katten te worden, ook al acteerde Swift niet eens in elke scène (body doubles FTW!).

Swift heeft tenslotte eens uitgelegd dat ze urenlang naar 'kattenschool' moest gaan, waar de cast over de vloer kroop en naar elkaar siste.

Heeft Taylor Swift spijt van 'Cats'?

Zo te horen, kan Taylor Swift op geen enkele manier spijt krijgen dat hij in 'Cats' is geweest. Ze hing zelfs meer rond in de 'kattenschool' dan nodig was, en ze legde uit dat ze er in feite toe leidde dat ze het iconische lied schreef dat de hoofdkat zingt.

Hoewel ze haar mond hield over de details van de film, zei ze dat ze heel blij was dat ze er deel van uitmaakte; de zang en dans zijn niets nieuws, maar het acteerwerk was dat wel.

Taylor zei dat ze geluk had dat ze de kans had gekregen om in 'Cats' te spelen, vooral omdat de film de originele theatrale verhaallijn kon uitbreiden. Ze heeft zelfs gezegd dat ze "geen klachten" heeft en dat ze niet "met terugwerkende kracht zal beslissen dat het niet de beste ervaring was."

Het was dus niet alleen het geld waard, maar het was ook de schaamte waard voor de connecties die Taylor maakte en alles wat ze op de set leerde.

Aanbevolen: