Netflix-serie 'Waffles + Mochi' bevat de lekkerste 'Queen's Gambit'-vervalsing

Inhoudsopgave:

Netflix-serie 'Waffles + Mochi' bevat de lekkerste 'Queen's Gambit'-vervalsing
Netflix-serie 'Waffles + Mochi' bevat de lekkerste 'Queen's Gambit'-vervalsing
Anonim

Netflix-voedselserie Waffles + Mochi heeft de meest ongelooflijke cast van beroemdheden, waaronder Beth Harmon zelf.

Het schaakwonder gespeeld door Anya Taylor-Joy op The Queen's Gambit verschijnt als een… yam. The Queen's Yambit, snap je?

Gericht op een jonger publiek, neemt Waffles + Mochi zijn kijkers mee over de hele wereld voor een speciale foodtour. De titels Waffles en Mochi zijn twee schattige poppen, helemaal afkomstig uit The Land of Frozen Food en op reis om hun dieet te verbeteren.

Anya Taylor-Joy Cameo's op 'Waffles + Mochi'

“Kijk hoe @anyataylorjoy terugkeert naar de brute schaakwereld in The Queen's Yambit”, tweette Netflix om de video te introduceren.

Waffles + Mochi's eigen Beth is een yam die een van de preppy jurken van het personage en haar rode pruik aantrekt.

"Ze zeiden dat schaken niet voor groenten was", zegt Taylor-Joy onmiskenbaar lage stem.

“Natuurlijk, yams waren zoet, maar ze zouden geroosterd worden. fijngestampt. Fricasse in een paar zetten, vervolgt ze.

“Toen rolde het toernooi rond. Het bleek dat ik degene was die aan het braden was', besluit ze.

Net als haar menselijke tegenhanger, gaat Yam-Beth door met het verbazen van al haar tegenstanders, waarbij ze fragmenten uit de veelgeprezen serie naast elkaar plaatst met nieuw geschoten, lekkere segmenten voor Waffles + Mochi.

Maar Taylor-Joy's Beth is verre van de enige speciale gast in de serie.

Voormalig FLOTUS Michelle Obama speelt een supermarkteigenaar die de twee hoofdrolspelers helpt om gerenommeerde chef-koks te worden. Maar ze zullen eerst alle verschillende soorten voedsel moeten leren kennen en misschien hun consumptie van ijs moeten verminderen.

Michelle en de voormalige Amerikaanse president Barack Obama zijn ook de producenten van de serie, die deel uitmaakt van hun deal met Netflix.

Anya Taylor-Joy over de moeilijkste scène om te filmen als Beth Harmon

Eerder dit jaar heeft Taylor-Joy zich opengesteld voor de meest emotionele scène om te filmen als Beth Harmon, en het heeft natuurlijk niets te maken met de gezonde Waffles + Mochi.

"De scène waarvan ik het moeilijkst vond om van te scheiden, was de terugkeer van Beth naar de Henry Clay High School", zei de actrice.

In een van de laatste afleveringen keert een losgeslagen Beth met een verslaving terug naar de middelbare school waar ze haar eerste schaaktoernooi speelde.

“Als ze al een tijdje aan het bingelen is en ze komt alleen maar opdagen vanwege dat gevoel van het teleurstellen van andere mensen, van het proberen te lijken alsof je alles bij elkaar hebt, terwijl je in werkelijkheid uit elkaar v alt… die dag werd ik net wakker Ik stond op en zodra ik uit bed kwam, dacht ik: 'Oh, het wordt een zware dag',' zei Taylor-Joy.

Zoals, ik weet dat het lastig voor me zal zijn om uit elkaar te gaan en ik ben gewoon dankbaar dat onze prachtige crew en onze cast ze zo ondersteunend en aardig zijn en ze begrepen dat terwijl ik niet [een] methode [acteur], Beth en ik waren heel, heel close, "vervolgde ze.

“Dus ze gaven me die dag een beetje een ruime ligplaats,” voegde ze eraan toe.

The Queen's Gambit en Waffles + Mochi streamen op Netflix