Wat u moet weten over de aankomende serie van Delroy Lindo, Harlem's Kitchen op ABC

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten over de aankomende serie van Delroy Lindo, Harlem's Kitchen op ABC
Wat u moet weten over de aankomende serie van Delroy Lindo, Harlem's Kitchen op ABC
Anonim

Een aankomende serie waar fans erg enthousiast over kunnen zijn, is Harlem's Kitchen van ABC Studios.

ABC heeft de dramapiloot voor de show opgepikt, met als headliner Delroy Lindo (The Good Fight, Da 5 Bloods) en geschreven door Scandal en For The People-schrijver Zahir McGhee.

Lindo, die bij CBS onder contract staat voor de rol van Adrian Boseman in The Good Fight van het netwerk, gaat Ellis Rice spelen in de McGhee-piloot. Volgens een logregel voor de show die op Deadline is gepubliceerd, is Ellis een chef-kok en patriarch, die samen met zijn vrouw en drie dochters een succesvol restaurant runt.

Lindo ontmoette McGhee en regisseur Stephen Williams (Lost, The Walking Dead) en zou zo onder de indruk zijn van het verhaal dat hij besloot weg te lopen van The Good Fight om de rol van Ellis.

Contract voorbij bij CBS's The Good Fight

Het contract van de 68-jarige in Groot-Brittannië geboren acteur op CBS's spin-off van hun succesvolle drama, The Good Wife, liep af na het vierde seizoen. Blijkbaar lag er een aanbod voor hem op tafel om zijn verblijf in de show te verlengen, maar hij besloot er niet op in te gaan.

The Good Fight-makers Robert en Michelle King spraken hun vreugde uit over de kans om met Lindo samen te werken, evenals een gevoel van teleurstelling dat hij niet verder zou gaan in de show. Ze hielden de deur wel open voor een terugkeer voor Adrian Boseman, ook al zou dat alleen als gastster zijn.

"We weten dat hij verschillende dingen wilde proberen, en hoewel we hem zullen missen, hopen we dat we hem af en toe terug kunnen krijgen als gastster", aldus een verklaring van Robert en Michelle King. "Dus SPOILER ALERT: we gaan Adrian Boseman niet vermoorden."

Lindo zal worden vergezeld in de cast van Harlem's Kitchen door Claire Hope Ashitey (Seven Seconds), Pepi Sonuga (Ash v Evil Dead) en Adriana Mitchell (Snowfall), die zelf verscheen in een 2020-aflevering van The Good Fight.

Delroy Lindo speelde Adrian Boseman op CBS's The Good Fight
Delroy Lindo speelde Adrian Boseman op CBS's The Good Fight

Het trio speelt respectievelijk Zadie, Nina en Eden, de drie dochters van Ellis - elk met een zeer uniek achtergrondverhaal en traject. Zadie en Eden zijn de twee oudere zussen, die allebei aangetrokken worden door Rice, het familierestaurant, zij het om verschillende redenen.

Zadie is de front-of-house manager bij Rice, een rol waarvoor ze overgekwalificeerd is, maar die ze blijft vervullen vanwege een gevoel van familiale plicht. Eden is een interne chef-kok in het restaurant, met als enige doel de opvolger van haar vader te worden.

Laatstgeboren Nina is het zwarte schaap van de familie, degene die niet lijkt mee te gaan in de roep om succes bij Rice. Aan het begin van haar verhaal in de show is ze net vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een gevangenisstraf van drie jaar. Ze heeft een hechte band met haar vader en is, ondanks dat ze afwijkt van het familiebedrijf, zelf een getalenteerde chef-kok.

In een dramatische wending sterft Ellis in de eerste aflevering. Dit betekent niet dat Lindo alleen in deze ene aflevering te zien zal zijn. Zijn karakter zal in plaats daarvan een alomtegenwoordige vorm aannemen en lijkt de gebeurtenissen in de kring van Rice na zijn dood te observeren en te volgen.

Geïnspireerd door de beroemde chef-kok Marcus Samuelsson

Het verhaal van Ellis Rice is losjes gebaseerd op de echte beroemde chef-kok uit Harlem, Marcus Samuelsson. De in Ethiopië geboren Zweedse chef-kok runt restaurant Red Rooster in Harlem. Hij heeft in feite input geleverd bij het schrijven van de pilot en zal ook dienen als uitvoerend producent.

David Hoberman en Todd Lieberman van Mandeville Films (Extinction, The Divergent Series) zijn ook aan boord als uitvoerende producenten.

Aanbevolen: